Forum Üzerinden Hakaret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi ki yapılan hakarete göre değişir. Sosyal medya üzerinden Facebook, Instagram, Twitter gibi özelden yazılan Tehdit ve Ağır hakaretlerde dava açılması taraftarıyım. Ama basit çoluk çocuğun sinirle yazdığı küçük küfürleri ciddiye almayın.

Bu tür hakaret olayları çok saçma. Bana salak dedi hemen mahkemeye koşmalıyım. Komik. Bu tür basit olaylar yüzünden 2 senedir bizim mahkeme uzayıp duruyor. Niye çünkü bu tür basit ego düşüren yada kasan olaylar yüzünden davalar bir türlü bitmiyor.

Ağır hakaret ediyor diyorsunuz da o zaman gidin. Takılmayın buralarda. Psikolojik olarak güçlü değilsen bu dünyada işin zor. Saten forumlarda hesapları ceza alıyor.

Ufak tefek detaylar. Sosyal medyadan biri bana sövmüş işim gücüm yok ona enerjimi harcarım. Hiç işim olmaz. :dikkatli:

Kisinin hakaret etmesi karaterinin olgunlasmadiginin en bariz alametidir. Forumda yeniyim ama yinede boyle birilerine rastlamadim. Arkadaslarin tavsiyesine katiliyorum, kafaniza takmaniza gerek yok cunku...

Kisinin hakaret etmesi karaterinin olgunlasmadiginin en bariz alametidir. Forumda yeniyim ama yinede boyle birilerine rastlamadim. Arkadaslarin tavsiyesine katiliyorum, kafaniza takmaniza gerek yok cunku...
Aynen. Sanki arkadaşımız. Neden takalım ki ettiği lafı? Sallayın gitsin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı