Forum yapısında mevcut olan aksaklıklar

Konuyu ben onaylamadım fakat ben düzenledim. Kullanıcı bir soru soruyor, siz de moderatörün gözden kaçırdığı şeyi iğneliyorsunuz. Konuyu düzenledikten sonra da yaptığınız yorumun bir anlamı kalmadığı için sildim.
Neden yapıldığı değil zaten önemli olan, bunun varlığının bir açık olması. Kimin ne için kullandığı denetlenemeyebilir. Mevzu bundan ibaret, şahsınız ya da olay dahilinde bir durum değil.

Neden yapıldığı değil zaten önemli olan, bunun varlığının bir açık olması. Kimin ne için kullandığı denetlenemeyebilir. Mevzu bundan ibaret, şahsınız ya da olay dahilinde bir durum değil.
Hocam konunun haricinde bir şey sormak istiyorum:
Hangi Linux sürümünü ve masaüstü dağıtıcısını kullanıyorsunuz?

Hayır, yazım yanlışından aldığım 20. uyarı değildi, 10 küsürdü.
Edit : Kontrol ettim 13. uyarıda 1 hafta ceza yedim.
20. uyarınız, "Taahütteyken paket yükseltirsem taahhüte ne olur?" konusundaki yazım hatalı mesajınız yüzünden verilmiş.

"Dediğim gibi ben hızımı yükselttim ve taahüt'de herhangi bir uzama olmadı." mesajınız,
"Dediğim gibi ben hızımı yükselttim ve taahhütte herhangi bir uzama olmadı." olarak düzeltilmiş.

Keyfe göre veriliyor cezalar, bana uyuz bir moderatör var.

Bu şekilde de kanıtlayabilirim.

1.JPG
2.JPG
3.JPG

20. uyarınız, "Taahütteyken paket yükseltirsem taahhüte ne olur?" konusundaki yazım hatalı mesajınız yüzünden verilmiş.

"Dediğim gibi ben hızımı yükselttim ve taahüt'de herhangi bir uzama olmadı."
"Dediğim gibi ben hızımı yükselttim ve taahhütte herhangi bir uzama olmadı." olarak düzeltilmiş.
Aldığım diğer uyarılarda mı sayılıyor yoksa sadece ''Yazım Kurallarına Uymayan Mesaj'' olan uyarıları mı sayıyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı