- Evet. Bunu kurallarda belirttik: Technopat Sosyal'de kullanıcılar tarafından yazılan mesajlar yönetim ekibi tarafından silinebilir, kurallara aykırı bölümler dışında anlam bütünlüğü bozulmayacak şekilde değiştirilebilir ve taşınabilir. Kullanıcıların belirli konulara cevap yazması engellenebilir.
- Kurallar sayfamızda uyarı süreleri için bir tablo var ama insan faktörünü tamamen ortadan kaldırmak için yapay zeka gerekli. Geliştirirseniz, kullanırız.
- Bu her yerde böyle. Burada ise en azından teknik bilgiye sahip insan sayısı daha fazla. Başarımızın bir nedeni de aslında bu.
Siz bu analizi burada geçirdiğiniz üç aylık sürede çıkardınız. Ben ise 10. yılıma gireceğim Ağustos ayında. Ben bildim bileli kurallar değişmedi ve büyümeye devam ediyoruz. Yaptığımız işi yapmaya devam ettiğimiz sürece de büyümeye devam edeceğiz.
Kurallara uymayanlara uyarılarını verip kullanıcı kitlemizi damıtmaya devam etmek. Burada herkes hayatta kalamaz. Herkese hizmet vermek gibi bir niyetimiz de yok. Az ama öz bir kitle 10 yıldır devam eden stratejimiz ve hey, işe yarıyor!
Hocam hazır gelmişken, ricam şudur:
Lütfen ama lütfen moderatörleri denetleyin. Eski bir üye değilim ama bazı arkadaşlar, eski zamanlarda daha çok denetlendiğini söylüyor. Keza, ben de şu anda bazı moderatörleri haksız, yetersiz buluyorum. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.
Ayrıca belirtmek istediğim bir husus daha var:
Sosyal için bir ekleme yapılmasını istediğimizde, konu dışına anket açıyorlar, açıyoruz. Ankette, isteğimiz çok yüksek bir oy almasına karşın, bir moderatör (İsim veriyorum maalesef, Mikail Fidan) gelip, "Bunu şimdi düşünmüyoruz." diyor. Acaba yönetime soruldu mu ki, böyle bir cevap geldi?
Örneğin, Sosyal'e "Tarih" bölümünün de açılmasını istemiş bir arkadaş.
Mikail Fidan diyor ki, "İsteyen konu dışına da yazar. Gerek yok."
Oysaki, Tiyatro bölümünde sadece "altı" (6) tane konu bulunmasına rağmen hâlâ açık.
Sosyal'i beğeniyorum, gelişmesini de destekliyorum. Bu söylediklerim birer eleştiridir. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.