Forumda Amerika'ya giden var mı?

Anladım hocam teşekkür ederim cevabınız için.

@bitwise hocam senin vaktini çalmak istemiyorum sadece kısa iki tane soru soracağım. Amerikan rüyası gerçek mi? Hani o melek gibi mahalleler, yollar vs. bir de yukarıdaki mesajınızdan esinlenerek soruyorum akşamları dolaşabileceğimiz düzeyde güvenli bir eyalet/şehir hangisi?

Belli basli bolgeler var kimsenin gitmek istemedigi. Turkiye'deki belali mahallelerin burada varyantlari var. Suc orani yuksek ya da homeless ~ junkie dolu yerler var. Arabayla gecerken burada araba bozulmasin diye dua edersin
Hangi bölgeler öyle? Merak ettim, daha çok turistik yerler mi yoksa merkeze uzak yerler mi?

Belirli bir kesim icin evet. Buyuk cogunluk icin hayir. Istanbul gibi aslinda, kimisi cok kral yasiyor kimisi surunuyor. Amerika'da da durum farkli degil. Florida'yi ozellikle begendim ben, bati kismina hic gecmedim. New York'u da acikcasi cok sevmiyorum.

Orlando , Miami gibi yerlerde rahat rahat takilirsin gece~gunduz cogunlukla. Hem zenginler hem de farkli milletten cok insan oldugu icin tolerans fazla. Meksikalisi, Venezuelalisi vs derken epey multicultural takiliyorlar.

Teşekkürler.

Hangi bölgeler öyle? Merak ettim, daha çok turistik yerler mi yoksa merkeze uzak yerler mi?

Biz Rochester'da yasiyoruz, merkez cok daha kotu durumda. Sehre biraz uzak, izole yerler cok daha guvenli. Guvensiz dediysem gideni tufekle avlamiyorlar ama hirsizi var, dilencisi var; hic brosurlerde gordugun Amerika gibi degil yani

Hocam benim bildiğim yazılımcıların başlangıç maaşı 65-70k doğrumudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…