Forumda Amerika'ya giden var mı?

Yeni gordum bunu, açıkçası baslangic maaslarini bilmiyorum ulke genelinde. Ama boyle bir genelleme yapilamaz, Amerika korkunc buyuk bir yer. 8 saat araba suruyorsun ve hala ayni eyalet icindesin.

Yani yerine gore cok degisir. Yerine gore kira ve giderler de cok degisir.

Doğru hocam haklısınız, sadece Texas neredeyse Türkiye'nin yüz ölçümü kadar bir yer kaplıyor. Size sormamın nedeni internette ortalamanın bu şekilde olduğuydu. Cevap için teşekkürler.

Yeni gordum bunu, acikcasi baslangic maaslarini bilmiyorum ulke genelinde. Ama boyle bir genelleme yapilamaz, Amerika korkunc buyuk bir yer. 8 saat araba suruyorsun ve hala ayni eyalet icindesin.

Yani yerine gore cok degisir. Yerine gore kira ve giderler de cok degisir.

Peki hocam kurumsal sektörde alaylı insanlara biraz daha imkan sağlanıyor mu? Yoksa bu dünyanın genelinde mi aynı? İstenilen eğitim durumu karşılanmıyor, hedeflediğimiz okuldan mezun öğrenci yerine x, y, z sertifikalarını almış insanlar geliyor. Eh hadi madem onları deneyelim gibi bir durum var mı?

Birde hocam alakasız olacak ama oradaki taksiciler uber'cileri dövüyor mu? :D

Peki hocam kurumsal sektörde alaylı insanlara biraz daha imkan sağlanıyor mu? Yoksa bu dünyanın genelinde mi aynı? İstenilen eğitim durumu karşılanmıyor, hedeflediğimiz okuldan mezun öğrenci yerine x, y, z sertifikalarını almış insanlar geliyor. Eh hadi madem onları deneyelim gibi bir durum var mı?

Birde hocam alakasız olacak ama oradaki taksiciler uber'cileri dövüyor mu? :D

Malesef bizim gibi Turkler icin alayli olma sansi yok artik. Amerika'da universite mezunu olmadan calisan bir cok insan var. Araba tamircisi, terzi, Uber surucusu, kasiyer, kurye. Yemek siparisi vermisik, getiren arkadas Turktu, greencard ile gelmis ayak ustu muhabbet ettik mesela.

Ama Turkiye'den basvurayim, is bulayim tarzi bir sey icin mumkun degil. Zaten Hindistan ve Cin'den ipini koparan universitelere basvuruyor Amerika'da. Rastgele bir okul acip akademik kadrosuna bakilirsa yarisindan fazlasinin Hindistan ~ Cin vs oldugunu gorursunuz. Bu durum Harvard icin de farkli degil -> People | Harvard John A. Paulson School of Engineering and Applied Sciences

Orada Uber lobisi daha buyuk bir de kavga dovus belli yerler harici olmaz. Polis kan aliyor cunku.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı