Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.738 Makaleler 13 Çözümler 705 19 Ocak 2021 #81 283156 dedi: Mesela ben şu an eski moderatörlerin çoğunu biliyorum. Yani forumda günün 2 saatini geçiren bir kişi çok rahat eskiden kimler moderatördü aklında tutabilir. Genişletmek için tıkla... Aklında tutabilirsin belki ama o kişinin ayrılmadığı ne malum? Ayrılıp ayrılmadığını bilemezsin. Moderatör mesajı beğeniyor zannediyorsundur fakat belki de kendin gibi bir üyenin mesajını beğeniyorsundur moderatör diye?
283156 dedi: Mesela ben şu an eski moderatörlerin çoğunu biliyorum. Yani forumda günün 2 saatini geçiren bir kişi çok rahat eskiden kimler moderatördü aklında tutabilir. Genişletmek için tıkla... Aklında tutabilirsin belki ama o kişinin ayrılmadığı ne malum? Ayrılıp ayrılmadığını bilemezsin. Moderatör mesajı beğeniyor zannediyorsundur fakat belki de kendin gibi bir üyenin mesajını beğeniyorsundur moderatör diye?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 19 Ocak 2021 #82 Bir tek ben mi rastlamıyorum bu DC like çetesine? Bir tek bir konuda denk geldim, RB yazmıştı benden daha fazla like aldı ama ben önceden yazdığımdan çözüm bana geldi o yüzden üstünde durmadım.
Bir tek ben mi rastlamıyorum bu DC like çetesine? Bir tek bir konuda denk geldim, RB yazmıştı benden daha fazla like aldı ama ben önceden yazdığımdan çözüm bana geldi o yüzden üstünde durmadım.
Arnadimo Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.230 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #83 Az olsa ne olacak çok olsa ne olacak?
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 19 Ocak 2021 #84 hadwiger dedi: Tor... beye sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Adını yazdığın anda önüme gelen mesajı beğenmeye başladım. N'oluyor ?
hadwiger dedi: Tor... beye sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Adını yazdığın anda önüme gelen mesajı beğenmeye başladım. N'oluyor ?
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 19 Ocak 2021 #85 Yönetim beğeni kasan Discord grupları için bir harakette bulanacak mı? @Emre C @Recep Baltaş
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Ocak 2021 #86 Katılıyorum Instagram'a çevirdiler burayı saçma ama gerçek.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 19 Ocak 2021 #87 Emre C dedi: Aklında tutabilirsin belki ama o kişinin ayrılmadığı ne malum? Ayrılıp ayrılmadığını bilemezsin. Moderatör mesajı beğeniyor zannediyorsundur fakat belki de kendin gibi bir üyenin mesajını beğeniyorsundur moderatör diye? Genişletmek için tıkla... Moderatörlerin çoğu zaten bilgili ve saygın kişiler zaten. Beğenilmemesi imkansız gibi bir şey. Lodge dedi: Yönetim beğeni kasan Discord grupları için bir harakette bulanacak mı? @Emre C @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Bulunulması lazım zaten. Ama bayağı zor olacak.
Emre C dedi: Aklında tutabilirsin belki ama o kişinin ayrılmadığı ne malum? Ayrılıp ayrılmadığını bilemezsin. Moderatör mesajı beğeniyor zannediyorsundur fakat belki de kendin gibi bir üyenin mesajını beğeniyorsundur moderatör diye? Genişletmek için tıkla... Moderatörlerin çoğu zaten bilgili ve saygın kişiler zaten. Beğenilmemesi imkansız gibi bir şey. Lodge dedi: Yönetim beğeni kasan Discord grupları için bir harakette bulanacak mı? @Emre C @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Bulunulması lazım zaten. Ama bayağı zor olacak.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 19 Ocak 2021 #88 Şu DC grubu kurup beğeni kasanları merak ediyorum gerçekten. Bulmak mümkün mü?