Forumda beğeni haksızlığı

• Konuyu başlatan arcaq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 87
  • Görüntüleme 6.794
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam 100 mesajlı birisi bunu söylese tamam da şimdi 6500 beğeniniz var :D sizden üstü de nadir görülür.
Yüksek beğenili olmam pek fark etmiyor. Genelde sistem toplama konularında benden yüksek mesaj sayısına sahip insanlar olduğu için daha çok onlarla karşılaştırdım. Ekipman konularında da söylediklerim geçerli. Yanlış anlamayın kimseye suçlu yerine koyup hedef aldığım yok.

Yüksek beğenili olmam pek fark etmiyor. Genelde sistem toplama konularında benden yüksek mesaj sayısına sahip insanlar olduğu için daha çok onlarla karşılaştırdım. Ekipman konularında da söylediklerim geçerli.
Ekipman ve sistem konularında mesajının ne kadar beğeni aldığı önemli değil. Vaktini ayırıp öneri yaptıktan sonra konu sahibinin hiç bir dönüş yapmaması üzücü.

Kendinizi sevdirirseniz "merhaba" bile yazsanız birileri beğenir. Sosyal'in yazılı olmayan kurallarından birisidir bu. 🙃

Evet genelde öyle oluyor konularda gördüğüm kadarıyla. Benim forumda birkaç dostum olduğundan pek sevilmiyorum fakat beğeni neyime boş zamanlarımda sıkılmamak için giriyorum foruma ve konu dışında gerçekten sürükleyici saçmalıklar oluyor. Sizi de hep görüyordum teknik kısımlarda takılırken sizde seviliyorsunuz.

Apple'ı sosyal statü gören bir halkın beğeni ve mesaj sayısını da sosyal statü içine katmasına şaşırmamak lazım.

Bu zihniyetteki kişiler için konu sahibinin isyanı son derece haklı. Bir zamanlar ben de 100 beğeniydim, bilirim.
Hocam konu sahibine ve size katılıyorum.

Böyle bir şey olmaz. Bilindik kişi daha çok beğeni alacak diye bir şey yok. Kim olursa olsun, aynı öneriyi sizden sonra yapıyorsa bu gereksiz mesajdır. Raporlayınız.

Davanızda ve düşüncelerinizde haklısınız, böyle bir durum maalesef mevcut.
Bence arkadaş haklı bilindik kişiler yazınca hemen beğeni atıyorlar.

Moderatörleri gizledik de yaranamadık halen. Gizli olan moderatörlerin mesajlarını nasıl daha çok beğenecekler acaba? :) Eski moderatörler belki alır olabilir ama bundan bir ay sonra kim mod kim değil artık anlaşılmaz, beğeni de almaz moderatörlük sayesinde.

Bu hafta iki kişinin çoklu üyeliklerini tespit ettik. İkisi de yan hesaplarından ana hesabını beğeniyordu maalesef bu kişiler geçici bir süreliğine konularınıza yorum atamayacak. 😊
Mesela ben şu an eski moderatörlerin çoğunu biliyorum. Yani forumda günün 2 saatini geçiren bir kişi çok rahat eskiden kimler moderatördü aklında tutabilir.

Bulduğunuza sevindim. Siz bir hackersınız tabii onu unuttuk (!)

Beğeni sayısını umursamayan bir benim sanırım.
Foruma girdiğimden beri alanımdaki kategorilere girdim ve bildiğimi yazdım. Bildirimlerde beğenilere bakmıyorum bile. Bu şekilde yardım odaklı kullandığınızda beğeni zaten kendi kendine geliyor.

Bence arkadaş haklı bilindik kişiler yazınca hemen beğeni atıyorlar.
Haklı zaten, ben de bunu belirttim. Birisinin önerdiği PSU'yu 1 dakika sonra başkası öneriyorsa bu gereksiz mesajdır. İster o mesaj 200 beğeni alsın, ister buradaki en fazla beğeni sayısına sahip kişi tarafından yazılsın. Mesaj silinip gereği yapılacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı