Forumda bilgisi olmayan kişiler arttı

Maalesef çoğunlukla olmuyor, doğrudur.
Siz doğruyu söylediğiniz zaman bu sefer kendisiyle çelişmiş gözükmemek için kararını devam ettiren üyeler de var ama daha sonra değiştiriyorlar. Yanlış olduğunu kabul eden üyeler de var. Bir de neredeyse taassup derecesine getirerek inanmayan kişiler de mevcut.
Her türlü mevcut diyebiliriz.

Ben orada en iyi senaryo üstünden gittim diyebilirim.

Hocam sonuçta buraya öğrenmek için geliyorlar. Anlatılması gerekli. Forum bilgisiz insan doldu deyip vazgeçilmez. Birimizin bilmediği bir şeyi diğerimiz bilir. Yanlış bilgilendirme yapan zaten ceza alıyor.

Hocam sonuçta buraya öğrenmek için geliyorlar. Anlatılması gerekli. Forum bilgisiz insan doldu deyip vazgeçilmez. Birimizin bilmediği bir şeyi diğerimiz bilir. Yanlış bilgilendirme yapan zaten ceza alıyor.
Hocam sizi 1 gün PC toplama yerine alalım ısrarla GamePower önerenleri kendin görürsün.

Bence kendi bilgilerinizi kontrol edin bugün yanlış sistem toplama için uyardım ama örmediğinizi var sayıyorum. Aynı şekilde o bütçeye koyduğunuz kasa ve PSU iyi değil:

Kasa ve PSU gayet iyi High Power kaliteli bir marka. Bildirim gelmemiş kasa olarak haklısınız ancak el becerisi ile sığabilir.

Kasa ve PSU gayet iyi High Power kaliteli bir marka. Bildirim gelmemiş kasa olarak haklısınız ancak el becerisi ile sığabilir.
Nasıl sığacak ya şaka gibi Kasa mATX o kasaya hem yükseltme vidası hem boyut olarak sığmıyacak.

PSU alırken marka olarak bakmayın o model eski bir model önermem.

Hocam sizi 1 gün PC toplama yerine alalım ısrarla Gamepower önerenleri kendin görürsün.

Hocam biz yine anlatacağız. O ürünlerin kısa vadeli olduğunu söyleyeceğiz. Pek çok tecrübeli arkadaşımız var tavsiyem iyi öneriyi beğensinler. Yanlış önerilere tepki versinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…