Forumda bulduğunuz en epik kişi

Hiç kimseye mi yardımımız dokunmadı be.😒
@The10thDoctor Profilindeki görmediğim yaratığı görmüş gibi olurum her rüyama girdiğinde, uyumadan seni düşlerim hep. Kalem kutumda sen, dudağımdaki çikolata izinde sen, programlama kitabımdaki ilk örnekte sen varsın. Breadboard'umdaki 360'a yakın delikten daha değerlisin. Ölürsen ölürüz, doğarsan doğarız. Parmaklarındaki çizgilerden bulurum yolumu, yediğin ceza için ben ağlar, moderatör olunca ben sevinirim. Üzemez beni hiçbir şey senin üzgünlüğünün gibi. Kedimin tasmasında, kuşumun tüyünde sen varsın. Raspberry Pi'ımdaki Ethernet portunda sen, bilgisayarımdaki şarj soketinde sen varsın. Uç kutumdaki kırık olmayan 18 uçta da sen varsın.

@The10thDoctor profilindeki görmediğim yaratığı görmüş gibi olurum her rüyama girdiğinde, uyumadan seni düşlerim hep. Kalem kutumda sen, dudağımdaki çikolata izinde sen, programlama kitabımdaki ilk örnekte sen varsın. Breadboard'umdaki 360'a yakın delikten daha değerlisin. Ölürsen ölürüz, doğarsan doğarız. Parmaklarındaki çizgilerden bulurum yolumu, yediğin ceza için ben ağlar, moderatör olunca ben sevinirim. Üzemez beni hiçbir şey senin üzgünlüğünün gibi. Kedimin tasmasında, kuşumun tüyünde sen varsın. Raspberry Pi'ımdaki Ethernet portunda sen, bilgisayarımdaki şarj soketinde sen varsın. Uç kutumdaki kırık olmayan 18 uçta da sen varsın.

Hocam bende yazardımda ilham gelmiyor. 😀
Teşekkürler.

Forumun yüz karası olmuşum yeni fark ediyorum. XD
Bak şimdi, atma zehirli oku.
Profilindeki kadından daha güzelsin, yakışıklısın. En iyilerine layık, denizdeki bir kayık. Kayıkta da sen varsın, kayığın içindeki 4 kürekte de. O her küreğin biri bana saplansa yine seni korur, o kürekler denize düşse kollarımla karaya çıkarım. Kayıkta balık tutarken seni düşlerim, yanımda olduğunu hayal eder ve gözyaşlarımın akışını izlerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı