Forumda çoğunluğun virgül kullanmayı bilmemesi

Kendisini yaklaşık 15 kere raporlamışımdır son 1-2 hafta içinde, ancak hala virgül hataları yaparak mesaj yazıyor.

Ne diyebilirim ki?
Aynen, ben de çok raporladım. Demek ki ceza almıyor; ya da ceza alıp, halen devam ediyor.

@56153, TDK şubesi olsaydınız forumda adam kalmazdı zaten kaldı ki "-de, da, ki" ayırt edemeyen de var. Bunlardan biri de benim sanırım. Alışkanlık olmuş, yazıyorum bir şekilde.

Mesela bir örneği de siz. Virgül olmadan noktalı virgül kullanamazsınız.

Ayrıca yapım ekinin ayrılmayacağını bilmeyen moderatör ve kullanıcı da çok.
Teşekkürler hatamı bildirdiğiniz için, bir dahakine çok dikkat edeceğim.

Arkadaşlar birbirinizin hatasını niye arıyorsunuz? Onu anlayamıyorum açıkçası. Boş verin, millet nasıl yazarsa yazsın. Rapor edin geçin, size rapor ettiğinizi soran mı var?

Arkadaşlar birbirinizin hatasını niye arıyorsunuz? Onu anlayamıyorum açıkçası. Boş verin, millet nasıl yazarsa yazsın. Rapor edin geçin, size rapor ettiğinizi soran mı var?

Abi, bana kimse bu forumda torpil geçmiyor. Ben de ceza alıyorum. Benim kimseden bir üstünlüğüm yok. Ben normal bir insanım ve ayrıca kötü Türkçe yazdığım için herkesten özür diliyorum. Benim hatam, hakkınızı helal edin verdiğim rahatsızlıktan dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
@XEfe.Bey, boş ver sen şunları. Kimse kimseye karışamaz, umursadığına değmez.

Rapor edin geçin, size rapor ettiğinizi soran mı var?
Raporlarımızın sonucunu görebilsek her şey daha iyi olurdu aslında

Ayrıca yapım ekinin ayrılmayacağını bilmeyen moderatör ve kullanıcı da çok.
Çoğu moderatörün nokta koymak dışında yazım kuralı bildiğini sanmıyorum ben.

Bu arada, günler önceki mesajımı raporlayan arkadaşa selamlar. Bulabildin mi bari yazım hatası

@XEfe.Bey, boş ver sen şunları. Kimse kimseye karışamaz, umursadığına değmez.

Aslında çok haklılar. Bazen çok yazım yanlışı ve gereksiz davranışlar sergiliyorum, hatalarımı görerek kendimi düzelteceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…