Aynen, ben de çok raporladım. Demek ki ceza almıyor; ya da ceza alıp, halen devam ediyor.Kendisini yaklaşık 15 kere raporlamışımdır son 1-2 hafta içinde, ancak hala virgül hataları yaparak mesaj yazıyor.
Ne diyebilirim ki?![]()
Aynen, ben de çok raporladım. Demek ki ceza almıyor; ya da ceza alıp, halen devam ediyor.Kendisini yaklaşık 15 kere raporlamışımdır son 1-2 hafta içinde, ancak hala virgül hataları yaparak mesaj yazıyor.
Ne diyebilirim ki?![]()
Mesela bir örneği de siz. Virgül olmadan noktalı virgül kullanamazsınız.Bence de virgül kullanımı az hatta çok az. Virgül kullanmayı bilmeyenlerden birisi de@XEfe.Bey![]()
Teşekkürler hatamı bildirdiğiniz için, bir dahakine çok dikkat edeceğim.Mesela bir örneği de siz. Virgül olmadan noktalı virgül kullanamazsınız.
Ayrıca yapım ekinin ayrılmayacağını bilmeyen moderatör ve kullanıcı da çok.
Arkadaşlar birbirinizin hatasını niye arıyorsunuz? Onu anlayamıyorum açıkçası. Boş verin, millet nasıl yazarsa yazsın. Rapor edin geçin, size rapor ettiğinizi soran mı var?
Raporlarımızın sonucunu görebilsek her şey daha iyi olurdu aslındaRapor edin geçin, size rapor ettiğinizi soran mı var?
Çoğu moderatörün nokta koymak dışında yazım kuralı bildiğini sanmıyorum ben.Ayrıca yapım ekinin ayrılmayacağını bilmeyen moderatör ve kullanıcı da çok.
@XEfe.Bey, boş ver sen şunları. Kimse kimseye karışamaz, umursadığına değmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.