Forumda çoğunluğun virgül kullanmayı bilmemesi

Virgül koymamaları çoğu zaman anlamı da etkiliyor, anlamıyorsunuz dediklerini. Üstte TDK'nin bir şubesi değil demişler ama Technopat deyince akla teknolojiden önce yazım kuralları geliyor, belirteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çünkü kimse TDK'de çalışmıyor.

Virgül koymamaları çoğu zaman anlamı da etkiliyor, anlamıyorsunuz dediklerini. Üstte TDK'nin bir şubesi değil demişler ama Technopat deyince akla teknolojiden önce yazım kuralları geliyor, belirteyim.

Evet öyle. Birçok nedenden ban veriyorlar ama hep tuhaf şeylerden. Artık cezaları geri de çekmiyorlar. Üstüne bayağı gereksiz olarak nitelenen mesajlar var galiba. Bu foruma severek giriyorum modlara küfrederek çıkıyorum (!). Temsili olarak söyledim böyle bir şey yok, hemen ceza vermeyin lütfen. İroni olarak yazdım.

Ayriyeten daha önceki bir konumda yazım kurallarına dikkat ederek virgül ve noktalı virgül kullanmıştım. Moderatör arkadaş - abi diyim ya da - sanırsam noktalı virgülün ne olduğunu bilmiyordu, silmiş hepsini; imla kurallarına önem veren bir tek üyeler galiba.

Beynini kullanamayanlar varken virgül pek dikkat çekmiyor.

Bazen oluyor öyle yanlışlar oluyor ki hiç anlam veremiyorum onlara rağmen neden bağlaç yanlışları olsun hele nokta boşluğunun yanlış yere konmasından ceza yediğimi çözemiyorum. Galiba modlar beni incelemeye almışlar her hatamda hamam böceği gibi eziyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…