Patlamayı seven PSU
Femtopat
Bunu yazacağına siteye otomatik yazım düzeltme algoritmasını koysanız daha iyi olur.
Var zaten ama o da nokta ve büyük harf denetliyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yazacağına siteye otomatik yazım düzeltme algoritmasını koysanız daha iyi olur.
Yazım kurallarına bu kadar dikkat edilen bir ortamda, moderatörlerin bile çoğu konuyu onaylamadan önce düzenlerken bile virgül koymamaları beni bu kanıya sürükledi.
Raporladığım mesajların moderatörler tarafından düzeltilmiş halinde yine virgül olması gereken yerlerde kullanılmaması daha da körükledi bu kanıyı.
Raporladığım kişilerin (ceza alıp almadıklarını bilemiyorum maalesef raporlarımızın sonuçlarını göremediğimiz için) virgül kullanmama ısrarının devam ederek mesaj yazmaları da buna bir etken.
Daha söyleyecek birkaç şey daha var aslında ama bu 3 sebep bile yeterli diye düşünüyorum.
Kısaca, neden çoğunluk virgül kullanmayı bilmiyor?![]()
Virgül koymamaları çoğu zaman anlamı da etkiliyor, anlamıyorsunuz dediklerini. Üstte TDK'nin bir şubesi değil demişler ama Technopat deyince akla teknolojiden önce yazım kuralları geliyor, belirteyim.
Beynini kullanamayanlar varken virgül pek dikkat çekmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.