Forumda çoğunluğun virgül kullanmayı bilmemesi

@FurkannC, o son kısımda haksızsın diyemeyeceğim. En başta belirgin kelimeyi bile düzeltmiyor, umursamadan baktıklarını düşünüyorum açıkçası.

Yazım kurallarına bu kadar dikkat edilen bir forumda sanmıyorum abartı olduğunu hocam.
"O" kadar dikkat edilmiyor işte aslan parçası. Edebiyat sınavı olmuyorsun burada, kurallardaki amaç anlaşılmak. Mesaj rahatça anlaşılabilir şekilde yazıldıysa yeter. Basit yazım kurallarına bakılır.

Bence romanları yanımıza alalım ve onlardan alıntı yaparak konuşalım. Kullanılacak yayınevlerini de moderasyon seçsin. Hiç sıkıntı kalmaz.

Buradan Milli Eğitim Müdürlüğüne yazı gönderilmiyor. Birbirimize sorular sorup sorulara cevap veriyoruz. Bu kadar kasmanıza gerek yok.
Açıkçası ben okuduğumu anlayamıyorum çoğu mesajda.

Her şeyi geçtim, konuyu onaylayan "moderatör" neden düzetmiyor?

İlk cümlenizde anlam bozukluğu var. O zaman böyle böyle herkesi uyaralım?

Hocam sitem etmeniz tek konu buysa komik, tek bu değil ki.
Konuya yazdığım tüm mesajları okudunuz mu hocam?
"O" kadar dikkat edilmiyor işte aslan parçası. Edebiyat sınavı olmuyorsun burada, kurallardaki amaç anlaşılmak. Mesaj rahatça anlaşılabilir şekilde yazıldıysa yeter. Basit yazım kurallarına bakılır.
Anlaşılsaydı bu konuyu açmazdım.

Hitap şeklinize bakılırsa 30 yaşında falansınız sanırım, etkilendim.

Bir de şöyle bir algı oluşuyor, örnek söylüyorum "Vaov bu adam moderatör, her dediği doğru ben de o dediğini yazayım ve haklı cıkayım" gibi bir algı olduğunu da gördük. Şu an, yani herkes tarafından hemen hemen aynı şeyler yazılmış. Bu da bir sorun her iki taraf acısından.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı