Forumda “diktatör yönetim” mi var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tgyokty

Megapat
Makaleler
6
Daha fazla  
Sorum çok açık ve net. Çok yakın zamanda 3-4 konuya denk geldim. 3-5 sayfa yorumdan sonra kapatıldı hepsi. Birebir yaşadığım örnek ise bir moderatör arkadaşın “nefret söylemini” konu edinmiş olmamdı. Konumum kapanmasını bırakın, açılmadı bile. En ufak bir tartışma ortamı oluşsa dahi konular kapatılıyor. Neden?

Onlarca sayfalık binlerce konuyu denetleyemeyiz. Herkesin ceza almaması ve düzeni korumak için bazı konuların kilitlenmesi gerekebiliyor.

Ana sayfada gereksiz ve saygısız tartışmaların bulunduğunu görmek istemezsiniz diye tahmin ediyorum.

Geçen sene bu sıralara öyle 'süper' moderatörlerden fersah fersah vardı. "Remziye Baltaş Recep Baltaş'ın nesi oluyor?" Şeklinde açtığım konu 15 ay oldu onaylanacak hala...
En azından bu sene biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum. :)

Kurallara uyduğunuz sürece gayet ılımlı bir yönetim var. Bazen düşünüyorum; yönetim ile tek sıkıntı yaşamayan ben miyim acaba? Her gün yönetime çamur atan onlarca başlık açılıyor ve çoğunda kullanıcılar haksız...

Sorum çok açık ve net. Çok yakın zamanda 3-4 konuya denk geldim. 3-5 sayfa yorumdan sonra kapatıldı hepsi. Birebir yaşadığım örnek ise bir moderatör arkadaşın “nefret söylemini” konu edinmiş olmamdı. Konumum kapanmasını bırakın, açılmadı bile. En ufak bir tartışma ortamı oluşsa dahi konular kapatılıyor. Neden?
Ana bacı, tanrılar ve hackintosha sahtecilik demek yasak. Konuyu silmişlerdi. Forumda Orta doğu yönetimleri var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı