Forumda en çok hangi cinsiyet var?

Hangisisiniz

• Kız

Oy: 12 5,8%
  • Erkek

Oy: 183 88,8%
  • Herm

Oy: 3 1,5%
  • Merm

Oy: 4 1,9%
  • Ferm

Oy: 4 1,9%

• Oy verenlerin toplamı
    206
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlar mutasyon değil mi? 8.sınıf fende vardı xd.

Deadpool 2'de vardı onlardan şöyle fil gibi bir şey oluyorlar.
Hesabını bugün açmışsın, kullanıcı adın da forum yöneticisinin isminin değiştirilmiş hâli. Anketteki şıklar da bir değişik, millete de laf ediyorsun. Amacın ne anlamadım. Ayrıca gerçek hesabınla gelebilirsin.

Merm: Testisleri ve bazı kadın cinsel organları olan ancak yumurtalıkları olmayan insanlardır. Ferm: Yumurtalıkları ve bazı erkek cinsel organları olanlar ancak testisleri olmayan insanlardır. herm: Hem testis hem de yumurtalık ile doğan insanlardır.
Değişik bir şey hocam bunda bilmemeniz normal.

Şıkların içinde Sinan Engin olmalıydı...
Cinsiyet ayrımcıları!

Genetik bozukluklar cinsiyet değildir. TDK abimiz erkek ve dişi der, bu kadar.

Ben lağımlara bağlı bir boruyum. Niye onu eklemediniz?

@Vavien. Size katılıyorum ama dayanağınız yanlış, TDK ve diğer devletler/devlet kurumları sırf SJW'ların gazabına uğramamak için yakında tamam la hepiniz ayrı cinsiyetsiniz diyebilir. Yani 20 yıl sonra benim cinsiyetim nutella diyen birine evet nutella da bir cinsiyettir diyebilirler. Asıl dayanak biyolojidir XY erkek, XX kadındır, diğer olasılıklar ise hastalık olarak adlandırılır, nasıl down sendromu bir hastalıkla bu seçenekler dışında kalan kromozom kombinasyonları da birer hastalıktır.

Not: Biyoloji yasaları devlet yasalarından üstündür, biyoloji hastalık diyorsa 3-5 kişiye sevimli görünmek için çıkan yasaların gözümde bir geçerliliği yoktur. Sırf çeşitli hastalıklara yakalananlar incinmesin diye onlara "bu bir hastalık değil" demiyorsak bunları da hastalık kategorisinden çıkarıp cinsiyet olarak tanımlayamayız.

Hesabını bugün açmışsın, kullanıcı adın da forum yöneticisinin isminin değiştirilmiş hâli. Anketteki şıklar da bir değişik, millete de laf ediyorsun. Amacın ne anlamadım. Ayrıca gerçek hesabınla gelebilirsin.
Hesabi bugün açtım evet ama eski hesabım kayıp olduğu için yeni hesap açtım gayet normal bir şey bu
ayrıca kimseye laf ettiğim yok

Benim gibi gizli kızların çok olduğunu düşünüyorum, belli etmiyoruz sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı