Hesabını bugün açmışsın, kullanıcı adın da forum yöneticisinin isminin değiştirilmiş hâli. Anketteki şıklar da bir değişik, millete de laf ediyorsun. Amacın ne anlamadım. Ayrıca gerçek hesabınla gelebilirsin.
Merm: Testisleri ve bazı kadın cinsel organları olan ancak yumurtalıkları olmayan insanlardır. Ferm: Yumurtalıkları ve bazı erkek cinsel organları olanlar ancak testisleri olmayan insanlardır. herm: Hem testis hem de yumurtalık ile doğan insanlardır.
Değişik bir şey hocam bunda bilmemeniz normal.
@Vavien. Size katılıyorum ama dayanağınız yanlış, TDK ve diğer devletler/devlet kurumları sırf SJW'ların gazabına uğramamak için yakında tamam la hepiniz ayrı cinsiyetsiniz diyebilir. Yani 20 yıl sonra benim cinsiyetim nutella diyen birine evet nutella da bir cinsiyettir diyebilirler. Asıl dayanak biyolojidir XY erkek, XX kadındır, diğer olasılıklar ise hastalık olarak adlandırılır, nasıl down sendromu bir hastalıkla bu seçenekler dışında kalan kromozom kombinasyonları da birer hastalıktır.
Not: Biyoloji yasaları devlet yasalarından üstündür, biyoloji hastalık diyorsa 3-5 kişiye sevimli görünmek için çıkan yasaların gözümde bir geçerliliği yoktur. Sırf çeşitli hastalıklara yakalananlar incinmesin diye onlara "bu bir hastalık değil" demiyorsak bunları da hastalık kategorisinden çıkarıp cinsiyet olarak tanımlayamayız.
Hesabını bugün açmışsın, kullanıcı adın da forum yöneticisinin isminin değiştirilmiş hâli. Anketteki şıklar da bir değişik, millete de laf ediyorsun. Amacın ne anlamadım. Ayrıca gerçek hesabınla gelebilirsin.