Forumda en mutlu olduğunuz şey

4 Yıl önce gayet mutlu olacağım şeyler vardı, tamam kurallar o zaman çok katıydı ama yine de insan seviyordu forumu, şimdi giriyorsun foruma, Sevgilimden ayrıldım, sevgilime sırılsıklam aşığım, 200000 TL'ye bilgisayar toplayanlar, yazık ya forumun böyle troll amaçlarla kullanılması.

ITX ve beyaz sistem toplama konuları hoşuma gidiyor sayılıyorsa.

Bu kanal, ITX sistemlere fena sarmış durumda. :)

Bu tarz birkaç sistemi Technopat tarafından görmek hoş olurdu. Tabii şu da var, ITX kasa ve parçaların ülkemizdeki satışı çok çok az maalesef. :(

Bu kanal, ITX sistemlere fena sarmış durumda. :)

Bu tarz birkaç sistemi Technopat tarafından görmek hoş olurdu. Tabii şu da var, ITX kasa ve parçaların ülkemizdeki satışı çok çok az maalesef. :(
Bu kanalın videolarını izliyorum cidden güzel içerikleri var.

Technopat keşke böyle bir şey yapsa diyeceğiz ama ITX kasa modelleri bir elin parmağını zor geçiyor.

Bir tek kendimin ilgilendiğini düşündüğüm konu, oyun, kitap, dizi film gibi şeyler hakkında mesaj görmek. Ortada sadece piyasa ve zamane markalar / isimler dönünce sıkılıyor insan.

Technopat keşke böyle bir şey yapsa diyeceğiz ama ITX kasa modelleri bir elin parmağını zor geçiyor.

Hani kullanıcıların alabilmesini de geçtim, Türkiye'de uyumlu ve güzel parçaları bulmak cidden zor. Yurt dışından getirtmek gerekiyor, o da uğraşmak ve zaman demek. Kim bilir, bir gün yaparlar belki. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı