Forumda en nefret ettiğiniz şey nedir?

Bu forumda pek karşılaşmadığım için tenzih ediyorum fakat kesinlikle tahammül edemediğim bir tek şey varsa o da dezenformasyondur. Forumlarda verilen yanlış bilginin olumsuz etkisini daha da güçlendiren ise malesef ki kendini öğrenmeye ve yeni bilgiler edinmeye kapatmış, duyduğu ilk yargıya bağnazca inanmak isteyen insanların bulunması.

2020'de halen Driver Booster, GamePower, James Donkey konusunda ısrarcı olanlar. Allah sabır versin...
Olsunlar, boşver. Kalitesiz markanın kalitesiz ürünlerini öneren birisinin, o marka SSDsi bozulduğunda yardım arayışına girdiğine tanık olmuştum, az gülmemiştim. İyi oluyor bazen de, önersinler, kullansınlar, cefasına da çeksinler madem bu kadar ısrarcılar. Olan, konu hakkında bilgisi olmayan ve markalar hakkında bilgi almak isteyen bütçesi az kişilere oluyor, onları dinleyip gidip o kalitesiz ürünleri alırlarsa cefasını onlar çekecek. Ama hiçbirini göremezsin "Şu marka ucuz SSDm bozuldu, sistemim açılmıyor." konularının altında.

Hangi konuna cevap gelmedi, gerçekten kimsenin bilmediği bir sorun olabilir veya yeni yazılan mesajların altında kalmış olabilir.
Şahsen kendi açtığım şu konulara hala birkaç farklı kişiden yorum bekliyorum:

Bir de satış konum var, o ayrı tabii, sadece almak isteyenlerin yazması daha iyi olur: Logitech G513 Carbon Mekanik Klavye - Garantili, Faturalı, Kutulu, Üç Aylık! - Technopat Sosyal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…