Forumda en nefret ettiğiniz şey nedir?

Bir tane FTP sitesi var da ama erişemiyorum. Orada her Windows sürümünün beta sürümü var. Bu yüzden alternatifini bulmaya çalışıyorum.

1- Genellikle James Donkey / Rampage gibi markalardan uzak tutulmaya çalışılıyor üyeler, bunun yanlış olduğunu düşünerek mi yazdınız bu maddeyi, yoksa farklı bir dayanağı mı var?

2- Haberlerin altına yazmak yerine, Sosyal'de bulunan konunun altına yazmak daha mantıklı, daha etkileşimli oluyor.

Fark etmez, fiyat/performans odaklı olmayan cihazlar önerilmesinden bahsediyorum. Rampage'in önerilecek ürünü de ve önerilmeyecek ürünü de.

Technopat moderatörleri hiçbir hakaret olmayan mesajımı silmiş kendilerini eleştirdiğim için. Bunu da silerler muhtemelen. Özgür iradeye ve düşünce özgürlüğüme tecavüz eden Technopat'ı kınıyorum. Herhalde herkesi yontarak, kalıptan çıkma robotlar istiyorsunuz, aklınızdaki forum üyesi profili bu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…