Forumda en nefret ettiğiniz şey nedir?

Beta sürümlerini bulman zor hatta imkansıza yakın, bazı sitelerde bazı sürümleri bulabilirsin sadece, eski sürümlerde de yeni sürüme güncellemedigin sürece sıkıntı çıkmaz (diye tahmin ediyorum).
Bir tane FTP sitesi var da ama erişemiyorum. Orada her Windows sürümünün beta sürümü var. Bu yüzden alternatifini bulmaya çalışıyorum.

1-Pahalı markalar dışında hiç bir markanın iyi olmayacağını zannedip, diğer markaları kötüleyen cahiller.
2-Technopat haberlerinin altına forum üyeliği ile yorum yazılamaması ve bizi şu çöp sosyal medya hesaplarını açmaya zorlaması. Dolayısıyla ruhsuz bir ortam oluşması.
3-Haddine olmayacak şekilde modaratörlerin konu ismini değiştirmesi. Sana ne kardeşim? bir bakıyorsun aşağıya 10 tane aynı isim ile konu başlığı var. Robot musunuz?
1- Genellikle James Donkey / Rampage gibi markalardan uzak tutulmaya çalışılıyor üyeler, bunun yanlış olduğunu düşünerek mi yazdınız bu maddeyi, yoksa farklı bir dayanağı mı var?

2- Haberlerin altına yazmak yerine, Sosyal'de bulunan konunun altına yazmak daha mantıklı, daha etkileşimli oluyor.

1- Genellikle James Donkey / Rampage gibi markalardan uzak tutulmaya çalışılıyor üyeler, bunun yanlış olduğunu düşünerek mi yazdınız bu maddeyi, yoksa farklı bir dayanağı mı var?

2- Haberlerin altına yazmak yerine, Sosyal'de bulunan konunun altına yazmak daha mantıklı, daha etkileşimli oluyor.
Fark etmez, fiyat/performans odaklı olmayan cihazlar önerilmesinden bahsediyorum. Rampage'in önerilecek ürünü de ve önerilmeyecek ürünü de.

Technopat moderatörleri hiçbir hakaret olmayan mesajımı silmiş kendilerini eleştirdiğim için. Bunu da silerler muhtemelen. Özgür iradeye ve düşünce özgürlüğüme tecavüz eden Technopat'ı kınıyorum. Herhalde herkesi yontarak, kalıptan çıkma robotlar istiyorsunuz, aklınızdaki forum üyesi profili bu sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı