Forumda hatalı kriz yönetimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bana yapılan haksızlığı kanıtlamak için yaptım.

Yoksa bu konuyu başlatan kişi, moderatörlerin bir oyunu olmasın. Forumdan ayrılanların haksız olduğunu, kendilerinin haklı olduğunu göstermek için. Şimdiye kadar böyle dalga geçen birisinin banlanması gerekmez mi?

Ben moderatör arkadaşların olumsuz işlerinden çok bazı arkadaşlarla tartışmaya giriyoruz ama nedense sırf karşı taraf bildirdiği için ban yiyen tek taraf oluyor. Bu foruma katkı veren çok insan vardır ama artık kemik kadro dağılıyor yavaş yavaş. Mesele kurallardan çok cıvık bir kitlenin sürekli konuları başka yönlere saptırmaya ya da bilgisi olmadığı yerlerde mesaj atmasından ötürü. Konunun cevabı ilk mesajda verilmesine rağmen 10 tane akıllı arkadaş hala aynı cevabı veriyor, sırf yazı yazmak için bunu yaptıkları halde ceza almıyorlar, halbuki bir beğeni atsa ilk mesaja bütün problem çözülecek, konu kapanacak. Herkes artık menfaat peşinde olmuş. Bazı arkadaşları da mesaj sayısı az diye umursamayan ya da mesaj sayısına güvenen var. Mesele uzun ama kelimeler kifayetsiz kalır maalesef. İyi geceler dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…