Forumda hatalı kriz yönetimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım bir ben memnunum şuan. Saçma sapan cezalar alıyordum forumdan soğmuştum, ancak son zamanlarda ufak hatalara ceza yemediğimi fark ettim yada ben hata yapmıyorum. Her neyse ben memnunum. Nazar değmesin de...

Boşver kuzum bunlar sistemle bozmuş kafayı. Yemin ederim ki ben açtım 2 hesabı da.

Zaten kullanmam bu küflü forumu. Eski ortam yok. Başkası hesap açsa sen ban yiyorsun.
@Tim Çevrimiçi seni gördüm, yönetimi bilgilendirme şansın var mı? Bu kişi Pembe saçlı şirin çocuk hesabının yan hesabı gibi davranıp trollden hesabı kapattırmış. Konu önemli, yardım edin.

Bu VPN (kişisel VPN değil, şirketlerin sunduğu) kullananları engellesek sürekli kullananlar (Opera kullanıcıları, modemini VPN'e bağlayanlar) kaynayacak (Bu foruma sürekli VPN ile girenler yok değil) engellemesek de ayrı dert.

Yönetimin sıkı olduğu yerler yok olmaya mahkumdur, bunu birilerine laf atma amaçlı söylemiyorum. İnsanların düşüncelerine kural adı altında karışmaya başladığınız an tepkiyi fazlasıyla toplarsınız. Mesela konu dışı bölümüyle ilgilenen insanlara, sizi teknik destek bölümünde de görmek isteriz gibi bir dayatmayı fırsat bulunca bazen yaptığınızı görüyorum, bu doğru değil. İsteyen istediği yeri kullanır, içerik olarak kötü şeyler ortaya çıkabilir. Bunları onaylamamak sizin elinizde sonuçta. Madem o kadar rahatsızsınız, ya rahatsız olduğunuz konuları onaylamayın, ya da şu bölümü kapatın iki tarafta kurtulsun. Zaten konular onaylansa da birilerinin düşüncelerine ve yaptıklarına karışıyorsunuz, onaylanmış ya da onaylanmamış ne fark eder. En azından tartışmalar doğmaz.

Milleti delirtin delirtin, sonra ceza gelince "Öhö öhö bön börököyöröm förömö!". Başka yerde yapsanız şu şebeklikleri perma banlıksınız direk, burada yardım etmeye çalışan insanlarla dalga geçiyorsunuz. Bedavaya kimseye avukatlık yapmam ama yaptığınız saygısızlık ve şımarıklık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı