Forumda hatalı kriz yönetimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de @Kerem00 arkadaş giderse forum çöker ne yazık ki.
Şimdilik gitmeyi düşünmüyorum, bu forumu seviyorum ve benim için bu forum gibisi yok.

Site yönetimine gelecek olursak, işlerini gayet iyi yapıyorlar. Cezanıza itiraz ederseniz ve haklıysanız düzeltiyorlar. Bu yüzden gidenlerin site yönetiminden dolayı değil, Sosyal'deki yeni kitleden dolayı gittiğini düşünüyorum.

Buradan DA Forum' a gidenler çoğalıyor. Muhtemelen %50' si Kurallar için.
Benim gozlemledigim kadariyla gitmiyorlar, oraya da uye olup vakit geciriyorlar. Ekstra bir sey yani, Sosyal illgili degil cogu -benim gordugum-. Ozel mesaj ozelligini kullaniyorlar vs. Ben de oyle yapiyorum, %90 ozel mesajlarda takiliyorum.
Yani burayi terk edip oraya giden az olmali.

@261538 Sorun çözenler diye ayırmak yanlış bana kalırsa. Burada herkesin statüsü belirli. Siz kendinize yakın hissediyor olabilirsiniz ama bu onları "göz ardı edilecek" üyeler yapmıyor. Zira forum, onlar olmasa olmazdı. Giden gelen her üye değerli olmalı, göz ardı edilmemeli.

Dalkavukluk ve ciddiyetsizlik sevip,insanların görüşlerine saygı duymayıp ayrıca ciddi konular yerine boş konular görünce giren insanlar forumdan gidiyorsa bu yaprak dökümü değil ilkbahar olur ve şunu belirtmek istiyorum sosyalde dünyalar kadar yazım yanlışı yapmama rağmen maksimum 3 tane uyarı yedim. Yani moderatörler ellerinden geldiğince bize iyi niyet gösterip, kaos çıkarabilecek konuları kilitliyorlar ve görüş ayrılıklarını önlüyorlar ki bu çok doğru bir şey. Ne de olsa kimse sosyalin TBMM'ye dönmesini istemez.

@Jang Geum'un Danji Yemeği

Sosyal'in kuruluş amacı, üyelerin yaşadığı sorunları çözmek ve sorun yaşayan diğer insanlara kaynak olmasıdır.

Konu dışı ve eğlencede takılan üye Sosyal'e bıraksa neden üzülelim? Sıfır sorun çözmüş adam, sadece makaraya geliyor. Arada eğlenmek, gülmek herkesin hakkı fakat buranın asıl amacı kullanıcıların sorunlarını çözmek ve yardımcı olmaktır. Eğlenirken konuları dağıtınca ceza alıp, kızıp forumu bırakıyor şaka gibi ve bu üyeler destek alıyor ilginç bir şekilde.

Ben sorun çözen, emek veren üyeyi ayırırım dostum. 2 caps atarak emek verdiğini sanan üyeler gram umrumda da olmaz.

Buranın amacı hit almak değil, sorun çözmek.

@passat (Kendisini yanlış anlayıp kırmış olabilirim, çok özür dilerim.) , @317678 , @Samotne Ciasteczka , @301230 , @stevesm1221 , @Furkan1461 , @Serendipity , @184424 , @292469 (aktiflik azalttı, DA Forum'a geçti) da mı dediğin gibi?

Forumun tek amacı sorun çözmek değil. Eğlenmek burayı ayakta tutan büyük bir parça. Bir sürü üye var, teknik destek için gelmiş ama foruma katkısı olmuş konu dışı bölümünde dostluklar kurmuş. Bu kişiler önemsiz mi oluyor? Tabii ki hayır.
Konu dışında saçma sapan mesaj yazanlar konusunda haklısınız, ona bir şey diyemem.
Hit almak değil tamam da bu "normal" üyelerin göz ardı edilmesi mi demek oluyor? Bir forum kuruyorsun ama diyorsun ki bu forum "normal" kullanıcıları takmıyor, sadece sorun çözen insanlar bizim için önemli. O zaman da "normal" kuşlanıcılar gidiyor. Kim sevilmediği, değer görmediği bir yerde durmak ister ki?

Zaten cidden forumu bırakan üyeler belli, bazı arkadaşlar bu bırakma olayını suistimal ediyor gerçekten. Birbirlerinden görüp gaza geliyorlar, aaaaa, ben de bırakıyorum arkadaşlar deyip birkaç gün sonra geri gelenler var, amaçları belli oluyor zaten. Artık ilgi çekmek mi dersin beğeni kasmak mı tartışılır, rüzgar estirip geri geliyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…