Forumda hatalı kriz yönetimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 yıldır buradayım ve bunu anlayabilecek kadar fazla vakit geçirdim burada.
Ben de öyle. Ben zaten o zaman ilk ters düşmüştüm. Cezalar şu an yine iyi, sosyale yeni üye olmuşuz ve ihtiyacım vardı, ceza yedik 1 hafta falan sonra çift hesap açtım, yine bir 1 ay, sonra tekrar işim varken konuşmam gerekir iken 6 ay yemiştim. Bir şekilde Recep Bey ile konuşup cezalarım sürelerimi indirdi. Cidden çok kötü ve zevkine fazla fazla ceza yerdik. Şimdi cezalar böyle değil ve eski olan bu fazlalık cezalara bir şey getirse de, o zaman ki sıkıntılı modların cezalarını kaldırsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem ciddi konuşuyoruz ben de ciddi konuşacağım. Gereksiz mesaj yüzünden mesajların silinmesi çok gereksiz. Kriz çıkmasını önlemek için bunu düzeltebilirsiniz. Bu sayede ben de kavga çıkacak konularda meme'ler paylaşarak tebessüm edilmesini sağlarım ve insanları biraz yatıştırabilirim. Biraz önce konuya attığım meme silindi örneğin.

Madem ciddi konuşuyoruz ben de ciddi konuşacağım. Gereksiz mesaj yüzünden mesajların silinmesi çok gereksiz. Kriz çıkmasını önlemek için bunu düzeltebilirsiniz. Bu sayede ben de kavga çıkacak konularda meme'ler paylaşarak tebessüm edilmesini sağlarım ve insanları biraz yatıştırabilirim. Biraz önce konuya attığım meme silindi örneğin.
Gayet yerinde, güzel meme idi.
Bu forumu çok seviyorum fakat yönetimi askeriye gibi. Umarım yanlış anlaşılıp ban yemem.

Madem ciddi konuşuyoruz ben de ciddi konuşacağım. Gereksiz mesaj yüzünden mesajların silinmesi çok gereksiz. Kriz çıkmasını önlemek için bunu düzeltebilirsiniz. Bu sayede ben de kavga çıkacak konularda meme'ler paylaşarak tebessüm edilmesini sağlarım ve insanları biraz yatıştırabilirim.
Size uyarı vermem gerekirdi. Buna rağmen iyi niyet gösterip sadece sildim.

Attığınız mesaj ve türevi mesajlar bu konuların ciddiyetini bozup, sonunda kilitlenmesini gerektiriyor. Kaç kere rica ettik, lütfen atmayın diye.

VPN? VPN kullanımını da tespit edebiliyorlar mı ki?
VPN engellenmesi zor. Yabancı küçük bir forumda genel yöneticiyim, Xenforo ile birlikte ThemeHouse eklentilerini kullanıyoruz. Çok şüphelendiğimiz üyelerde dosya ek bilgilerinden, sistem bilgisinden, VPN kullanmayıp farklı ağ ve bilgisayardan girildiyse Geolocation bilgisinden doğrulama yapabiliyoruz sadece.

Bu forumu çok seviyorum fakat yönetimi askeriye gibi. Umarım yanlış anlaşılıp ban yemem.
Bu tarz sorunların konuşulduğu konularda ciddiyete önem verdiğimizi biliyorsunuz.

Ben de sizin gibi düşünüyordum ama Moderatör arkadaşlar alınmış olabilir. Tekrar düşündüm ve onlara hak verdim.

Bu sayede ben de kavga çıkacak konularda meme'ler paylaşarak tebessüm edilmesini sağlarım ve insanları biraz yatıştırabilirim.
Bu seçeneği mizah konularında denemen daha iyi olur. Ciddi ve akışında giden bir konunun yönünü 180 derece çeviriyor böyle hareketler.

Bu seçeneği mizah konularında denemen daha iyi olur. Ciddi ve akışında giden bir konunu yönünü 180 derece çeviriyor böyle hareketler.
Yeni mesajımı okuyabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı