Şahsen DA forumuna 1 ay kadar önce kayıt oldum, belki de daha az. 150 mesajım ya var ya yok, orada da yardım etmeye çalıştım. Ettim de.
Lakin Sosyal ortamını bulamadım. Kurallar fazla gevşek, kitle yaşça fazla küçüktü.
Bu sebeple bazı arkadaşlar ile ''Özel Mesaj'' seçeneğini kullandık, sadece birbirimizle konuşmak amaçlı.
Gidenlerden kimsenin dalkavukluk yapıp boş konulara giriş yaptığını düşünmüyorum. Bana bir örnek verirseniz tamam diyeceğim.
Ayrıca forumun hatalı bir yönetim sergilediğini tam olarak düşünmüyorum. Küçük hatalar gördüğüm oluyordu ama bunlar ''ben'' ile alakalı olanlardı, unutuldu gitti. Ben de unuttum, bir süre dargındım bazı moderatörlere. Şu an hiçbiri ile sıkıntım yok, hepsini severim.
Lakin son zamanlarda büyük hatalar da gözlemledim, kendi şahsi fikirlerim. Bunları açıklayarak yazıyı uzatmayacağım. Birkaç haksızlık olduğunu düşündüğüm olaylar, üstüne durmaya gerek yok.
Konunun başlığına gelirsek yukarıda da belirttiğim gibi bazı büyük hatalar yapıldı, bazı küçük hatalar yapıldı. Telafisinin düşünülmediği hatalar. Söz konusu kişiler tarafından unutuldu, daha da uzatmaya gerek yok.
Bunlar kendi fikirlerim, belirtmekte fayda var.
Kısacası bana yönelik soruları cevaplayıp konunun başlığına da cevap verdim. Okuduğunuz için teşekkürler.