Forumda hatalı kriz yönetimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Emre C bunu söylemeniz bile doğrular nitelikte. Boşverdim onu zaten.

Kanıt sunmadan ban atmanıza karşı çıkıyorum.
Çoklu üyelikte sallan seyip iş yapıyorsunuz, kanıt vb. sunmadan banı basıyorsunuz.
Ben bunu yazarken sırf kurallar için sallan seyip nasıl yazılıyor kontrol ediyorsam siz de ban atarken aynı şekilde kontrol etmelisiniz..

Kanıt sunmadan ban atmanıza karşı çıkıyorum.
Konu açarak neden ceza aldığınızı sorabilirsiniz, gerekli açıklama yapılır merak etmeyin. Verilen cezalar genelde açıklar nitelikte ve kişi yazdıklarını biliyor zaten.

Mesela:

Üyeliğiniz reddedilmiş yazdığı zaman öyle bir imkanımız olmuyor. Ancak kimin banladığını mesaj atıp susuyorsunuz.

@fryzen haklı. Hesabımız ele geçirilse/eski adımızla hesap açılsa biz suçlu çıkıyoruz, troll yapma diyip basıyorsunuz banı. Sevdiğimiz üyeler forumu bırakıyor sizin yüzünüzden.

Mesajınızın doğru bir kısmı yok.

Ayrıca ayrılan moderatör hakkında dedikleriniz de doğru değildir.

Baktınız foyanız ortaya çıkıyor, "saptığı" gerekçesiyle kitleyip geçiyorsunuz.
Mesajınızın doğru bir kısmı yok.

Kanıt sunulursa mesajımı seve seve düzeltip özür dileyebilirim.
4000 mesajlı hesap sahibi birinin 1 saatlik eğlence için çoklu üyelik açacağını düşünüp basıyorsunuz banı.

Bir şeyin doğrulandığı yok. Yönetim bile tam açıklama yapmamışken o konuda, siz nasıl kesin konuşabilirsiniz?

Moderatör ile yönetim arasındadır. Ortamı bulandırmayın.

Çift hesap olayında ise, kanıtlar ve sistem bize iki hesaba da aynı kişinin girdiğini gösterdi. Kişiye ban bile atılmadı ilk etapta... Hesabı birleştirildi sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…