Forumda hatalı kriz yönetimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış tespit olayı başıma geldiği için test amaçlı 2 hesap açıp arkadaşın yan hesabı gibi davrandım. Eski mesajlarını falan okuyup iyice çalışıp geldim. VPN ile 2 hesap açtım ama sizin muhteşem sisteminiz benim hesapları ayırt edemedi. Bir de kanıt var diyorsunuz. Yazıklar olsun.

Önceden aksini düşünürdüm fakat artık farklı bakıyorum bazı olaylara. Yaş meselesi örneğin, geçen gün "Kaç Yaşındasınız?" başlığıyla açılan konunun biri hortlatılmış. Forumda yaş ortalamasının çok yüksek olmadığını bilmiyordum fakat o yaşlar nedir diye bi' düşündüm. O yaşlardaki insanlar ne yapacak? Düşürecek tabi ki açılan konuların kalitesini de. Bu kitlenin elenmesi gerektiğini düşünüyorum. Konu dışında takılan bu kitlenin ileride işi diğer kategorilere de düşecek. Şunu sök, bunu tak dediğimizde yapabilecekler mi dediklerimizi? Bir yıldır banlıydım, ben yokken yarı yarıya düşmüş neredeyse forumun kalitesi. Burak Alkan kanunları geri gelmeli, ban ban ban... Hesap çalındı, ateş yandı, su ıslandı muhabbetleri direkt kesilir.

Kanıtlar FBI'da mı tutuluyor? Kanıt bulunduran SSD'ye RAID mi yapmanız gerekiyor? Neden bize sunmuyorsunuz?
Her şeyi bilmeniz gerekmiyor da ondan.

Burada bir forum yönetiliyor. İyisiyle de kötüsüyle de. Her şeyi açıklamamız bizlere ve bizlerden ziyade üyelerimize zarar verir. Açıklamıyorsak bu üyelerimizi düşündüğümüz içindir. Herkes bilmesi gerektiği kadarını bilmeli.

Başka üyelerle ilgili olan meseleleri de niye herkese açık bir şekilde paylaşalım?

Kanıt sunulursa mesajımı seve seve düzeltip özür dileyebilirim.

Peki:

Çoklu üyelik konusunda çok daha hassas olmalısınız, ben açmadım diyen kişiden kanıt istiyorsunuz fakat ban atarken hiçbir kanıt sunmuyorsunuz.

Hassasız ve hemen hareket etmiyoruz. Detaylıca inceliyoruz. Bunu tespit eden bir sistemimiz var, birçok faktöre bakıyor. Sadece tek bir faktör uyuşur uyuşmaz birleştirme yapmıyoruz.

Bu konu moderatör ile yönetim arasındadır. Ancak iddianız doğru değil. Bu yanlış bilgiyi nasıl aldınız bilmiyorum lakin forum dışında bu tür bilgiler yayılıyorsa hiç hoş değil.

Sistemimizi bilmiyorsunuz.

Ben bu mesajla kendisine gerekli açıklamayı yaptım.

Son düzenleme:

Bu yazımı görmediniz mi? 2 hesabı ben açtım VPN ile. Sisteminiz paslanmış.
Daha hala sistem diye atıp tutuyorsunuz.

@301230 seni kobay olarak kullandığım için özür dilerim. Lütfen beni affet.

@Shimada Sensei @SideWinder @MF
Bir bakabilir misiniz? Pembe saçlı şirin çocuk adlı arkadaşın hesabı gibi davrandığını söylüyor bu arkadaş. Suçsuz olabilir Pembe saçlı şirin çocuk.

Suçsuz zaten. Ben VPN ile açtım hesapları. IP lokasyonları Kanada.
10 ağustosa indirin diye konu açtım hatta. Doğum günüm 10 ağustos.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…