Forumda hatalı kriz yönetimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İçinden geçtim sisteminizin.
Çok büyük marifet sanki. VPN engellense bile yaptığım denemede (Burada veya kullanıma açık sitede değil test sunucusunda yaptım) 2 Dolarlık VPS ve OpenVPN kombinasyonu ile aşılabiliyor. Ancak bunu herkese açık bir siteyi trollemek için yapmak kesinlikle etik değil. Buna haksız olduğu konuda çoklu hesaplarla zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışanlar da dahil.

Valla hocam şu konu izin almışsa pek problem yok gibi.

Katılıyorum.

Ben kesin olarak bir taraf haklı demiyorum, kimseyi tuttuğum yok. Elbet herkesin hatası olabilir ama hata yaptığı için insanların hemen savunmaya geçmemesi lazım. Sonuçta şu foruma önem vererek kullanan herkesin ben kendi arasında gayet iyi anlaşabileceğini düşünüyorum.

Adam çoklu hesap açıp, sistemi geçtim diye seviniyor, övünüyor. Size mi kaldı sistemi test etmek? Yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamadım artık. Milleti uğraştırdığınız şeylere bakın. Saçma sapan işler. Sonra insanlar neden ayrılıyor diye sorarız.

Ne hale gelmiş şu forum yazıktır ya, tamam yönetimle üyeler çok iyi alışamıyor da ben bildim bileli böyle bu durum. Hatta zamanında yıllık ban yedim ben de bu sebepten. Ama onun hesabını o çalmış da o oradan trollemiş, aman ne komiklikler, şakalar. Çalındıysa al arkadaşım hesabını kendin, seni bu kadar iyi tanıyan biriyse senin suçun bu kendi gizliliğine önem vermediğin için. Bu mesajı yönetimden kim okur bilmem ama gözünüzü seveyim sıkın şu kemerleri, gerekirse TC kimlik numarasıyla kayıt olunsun ama şu yaş ortalaması yükselsin artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…