Forumda herkes saygısız davranıyor

Saygıyı, güzel konuşmayı bilmeyen, kalp kıran insanla hiç konuşmayacaksın, bazen susmak karşıdaki insana verilecek en güzel cevaptır. Bu forumda benden büyük veya küçük kimseye saygısızlık hiçbir zaman yapmadım, eğer bilmeden yaptıysam özür dilerim. Sadece forumda değil her yerde bu insanlar karşımıza çıkacak, önemli olan sabırlı olmamız.

Ben de bir iki yerde o şekilde davranmış olabilirim.
Mesela bir kişi konuya sorununu ve sebebini yazıyor. Bir başkası cevabında yukarıyı hiç okumadan,
Umursamadan aklına ilk gelen şeyi yazmış. Bu tip şeylerde sorunu olan kişiye saygısı olmadığını düşünerek biraz sert cevap verebiliyorum. Kendimden örnek verdim.
Onun dışında bazı konularda gereksiz yere davranış olarak da fikirlere olarak da saygısız cevaplar da geliyor.

Bence forumda aşırı fazla çok bilmiş var olur olmadık her şeye yorum yapıyorlar, kendim bizzat deneyimleyip öğrendiğim bilgilere o öyle değildir şöyledir diyip İnternette gördüğü genel geçer bilgiyi bana kakalamaya çalışan çok insanla karşılaştım.
Bir de milleti ezmek, fikirlerini hor görmek ve bunu her türlü yöntemle karşı tarafa hissettirmek için foruma giren uyuz bir kitle mevcut, onları hiç mi hiç anlamıyorum artık ben de foruma çok nadir bakıyorum..

Ne zaman saygı gösteriliyordu ki? Tarayıcı önerisi konularına girsen Vietnam savaşı falan sanarsın, ağaçların arkasından Edge fanboyları çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı