nomanslife
Kilopat

Çok takmayın. İnsanlar zor ve anlam veremediğiniz yığınla şeyle karşılaşacaksınız. Biraz dayanın, bir evreden sonra görmeyeceğiniz insanlar nasılsa

Tüm izleyenleri tabi ki de etkilemez. Keko olmak isteyenleri veya saygısız olmak isteyenler izliyor ve sonunda da yeni keko, saygısız insanlar doğuyor işte.Diziler veya elektronik eşyalar olsa da olmasa da farketmez. Ben 2 sezon Çukur ve birkaç bölüm Sıfır Bir izledim ama beni etkilemedi. Hatta bayağı telefon kullanıyorum ama bana çeşitli şeyleri öğrenmem için olanak sağladı.
Eğitim çok önemli ve buna rağmen ülkemiz berbat bir durumda kalmaya devam ediyor.
Yok, ben herkesi dövmek istemiyordum. Benim bir tek o sürekli beni rahatsız edene ve kıl kıl hareketler yapana sinirim bozuluyordu. Neyse artık daha sabırlıyım. Bu konuyu açtıktan sonra Adanalılar ve Suriyeliler ile aynı bölgede onlara satış yaptım ve sayelerinde sabır seviyem yükseldi.Neden var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.