Forumda ısınabildiğiniz kişiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@painkiller @Jira @Motionless IN White @Tolga Samet @Taptic @Ribozom @.I.N.И.A. @Shimada Sensei aklıma gelenler bu kadar ama inanın ben burdan
1 sayfalık liste bile çıkarabilirim.
Mavi ekran= @MayCrasH, @Murat5038
2 Ay Telefon araştıran= @Ctvxn
Accık agresif = @BERWAR
AMD pişmanlığı= @Lemi Galip
Değişik anketler= @Elektrikci_Hasan
Kazık yiyenlere üzülen = @Caner Uncu
İntel Reis olarak tanısamda @dogant iyidir.
@Mithat Berhan Kardeşime de kanım bi ayrı ısınıyor.
Bu arada listedeki herkesi ayrı ayrı severim.
Normalde liste yapmazdım ama yapsam fena olmaz dedim ve yaptım . (Kısa liste bu)
Bu arada hoşgeldin! @Jira

@TAHAU CTVX hakkında benzetmen şahane. Benimde doğru tarif etmişsin. Eskiye göre fazla agresif değilim ama halen bazen oluyor özellikle şu komplo teorisyenleri acayip derecede sinirlerimin açılmasına neden oluyor.

Dediğim gibi ben burdan 1 sayfa liste çıkarırdım. Aslında şöyle bir arkama baktığımda ne çok insanı burda tanıyıp konuşmuşuz bu gerçekten insanı mutlu ediyor. @BERWAR Herkesin konularını analiz ettiğimden artık kim ne açıyor görmeden bilir hale geldim. @Mithat Berhan Bir dönem çok tartışma döndü Felsefe adı altında ama her zaman o konularda zıt görüşler kavga etti ve sonuç hep konunun locklanması oldu, @BERWAR anlattığını anlayamayan insanlara karşı agresif keşke hiç uğraşıp kendini yormasa ama yapısı böyle .
Edit:Bu arada İstanbul'da olanlar varsa yazın benimde geldiğim zaman bir gün şöyle buluşmamı düzenlesek düşününce çok güzel olur gibime geliyor.

Son düzenleme:
Kâr amacı gütmeden, boş vakitlerinde, yardıma ihtiyacı olanlara yardım eden herkes. Sonuçta kimse burada kimseye yardım etmek zorunda değil. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Ayrıca; araştırdıktan sonra konu açan arkadaşlarımız.

Çok sık foruma girmiyorum ama girdiğim süre içerisinde sorduğum her soruya hemen yanıt aldım. Diğer konularda da aykırı bir üslup görmedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…