Forumda ısınabildiğiniz kişiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@painkiller @Jira @Motionless IN White @Tolga Samet @Taptic @Ribozom @.I.N.И.A. @Shimada Sensei aklıma gelenler bu kadar ama inanın ben burdan
1 sayfalık liste bile çıkarabilirim.
Mavi ekran= @MayCrasH, @Murat5038
2 Ay Telefon araştıran= @Ctvxn
Accık agresif = @BERWAR
AMD pişmanlığı= @Lemi Galip
Değişik anketler= @Elektrikci_Hasan
Kazık yiyenlere üzülen = @Caner Uncu
İntel Reis olarak tanısamda @dogant iyidir.
@Mithat Berhan Kardeşime de kanım bi ayrı ısınıyor.
Bu arada listedeki herkesi ayrı ayrı severim.
Normalde liste yapmazdım ama yapsam fena olmaz dedim ve yaptım :D. (Kısa liste bu)
Bu arada hoşgeldin! @Jira

@TAHAU CTVX hakkında benzetmen şahane.😂 Benimde doğru tarif etmişsin.😀 Eskiye göre fazla agresif değilim ama halen bazen oluyor özellikle şu komplo teorisyenleri acayip derecede sinirlerimin açılmasına neden oluyor.

Dediğim gibi ben burdan 1 sayfa liste çıkarırdım. Aslında şöyle bir arkama baktığımda ne çok insanı burda tanıyıp konuşmuşuz bu gerçekten insanı mutlu ediyor. @BERWAR Herkesin konularını analiz ettiğimden artık kim ne açıyor görmeden bilir hale geldim. @Mithat Berhan Bir dönem çok tartışma döndü Felsefe adı altında ama her zaman o konularda zıt görüşler kavga etti ve sonuç hep konunun locklanması oldu, @BERWAR anlattığını anlayamayan insanlara karşı agresif keşke hiç uğraşıp kendini yormasa ama yapısı böyle :D.
Edit:Bu arada İstanbul'da olanlar varsa yazın benimde geldiğim zaman bir gün şöyle buluşmamı düzenlesek düşününce çok güzel olur gibime geliyor.

Son düzenleme:
Kâr amacı gütmeden, boş vakitlerinde, yardıma ihtiyacı olanlara yardım eden herkes. Sonuçta kimse burada kimseye yardım etmek zorunda değil. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Ayrıca; araştırdıktan sonra konu açan arkadaşlarımız.

@Jira mı gelmiş?

DgNJ7u_X4AA2H-k.jpg

Çok sık foruma girmiyorum ama girdiğim süre içerisinde sorduğum her soruya hemen yanıt aldım. Diğer konularda da aykırı bir üslup görmedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı