Forumda kaynağını çözemediğim hata benzeri şey

89069

Megapat
Zamanın Tanığı
Makaleler
5
Ben yorum yazarken, benden önce biri yorumunu gönderir ve ben de sayfayı yenilemeden kendimi yorumumu gönderirsem gerçekleşiyor sanırım bu. "Birileri yorum gönderdi, okumak için sayfayı yenileyin." benzeri cümleyi içeren bildirim kısmı çıkmadığı için de oluyor olabilir. İki yorumun da 5. sayfada çıkması gerekiyor fakat önce 4. sayfadaymış gibi gösteriyor. Farklı tarayıcıda test edemedim sürekli yazıp test edebileceğim bir yer olmadığı için ama ilk defa olmadığına eminim.
20200820_030637.jpg
20200820_030701.jpg

Atılan bir mesaj o an hangi sayfada iseniz oraya düşer. Daha sonradan mesaj sayısına göre sayfalar sıralanır, 30 ile 40 numaralar mesajlar dördüncü sayfa oluyor.

Bir hata değil yani :)

DonanımsızAdam'ın mesajı yoktu sadece, diğerleri vardı, 5. sayfaya ikimiz yazmadan önce geçilmişti yani. Linkleri karşılaştırmak aklıma gelmedi hiç, belki de görsel bir şeydi sadece.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı