Forumda kendini acındırmaya çalışan kişilerin konusu onaylanmasın

Forumda kendini acındırmaya çalışanların konusu onaylanmasın.

• Oy verenlerin toplamı
    96
Ben gidiyorum konuları tanınan üyeler için fena olmuyor, nereye kayboldu demiyoruz en azından. Daha büyük problem olduğunu düşündüğüm konu tipleri var, bunlar bence çok sıkıntı değil.

Yalnız ben gidiyorum deyip 3-4 gün sonra dönen çok kişi oldu bir ara. Özellikle pek mesajı vs. olmayan, fazla tanınmayan üyelerin veda edip sonra geri belirmesi komik olmuyor değil. Ama mesela @184424 gidiyorum dedi, gitti (şimdiden bile özletti kendini). Bunda sıkıntı görmüyorum.

Bana göre emojiler de kaldırılmalı like veya dislike butonu gelebilir. Çünkü her şeye kahkaha emojisi atanlar var veya konulara alakasız emoji atanlar var. Çok sinir bozucu.

Rapor edebilirsin sürekli herkese kahkaha emojisi atıyorsa bu gün bir arkadaş 1 yıllık tatile gitti herkese kızgın attığı için.

Şöyle diyeyim: forumda kimse Sosyal'i bırakıyorum mesajı görmek zorunda değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca arkadaşın belirttiği gibi 1 mesajı olan ve oda sosyali bırakıyorum mesajı olan kişi yoktur ama illa ki düşük mesajı olup sosyali bırakıyorum diyen biri olmuştur ve 4 gün sonra dönenlerde var en azından onlara bir uyarı falan verilsin.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın; konuların içeriklerine bakarım, ilgimi çekmiyorsa geçerim. Burası bir forum ve moderatörler konuları onaylıyor. Herkes istediğini paylaşmakta özgür ama paylaştığı şeye ilgi bulmak zorunda değil. İlgi göstermezsiniz olur biter bence.

Hocam 192 mesajsınız bu zamana kadar bu kadar sıkıldıysanız konuda bahsettiğiniz 'forumu bırakıyorum' diyen kişi siz olacaksınız.

Olayı dramatikleştirmeyi ben de doğru bulmuyorum. Giden gider. Kimse birisi forumu bıraktığı için sevinip arkasından kına yakmaz veya gitti diye üzülüp ağıt yakmaz. Normal bir forum yahu bu. Sanki ana,baba evinden veya sevgilisinden ayrılıyorlar. Sonuçta burada kimse babamızın oğlu değil. Kimi sevilen forum üyeleri var, tabii ki onları merak edenler oluyor. @292469'ın dediği gibi kilitli olarak konu açılabilir.

Niyetin acındırmak olduğunu sanmıyorum, bilgilendirme amaçlı oluyor daha çok.

''Konu kilitli olarak açılsın'' talebi geliyordu bir ara, güzel bir düşünce benim gözümde.
Bana daha çok prim gibi geliyor. Bir ara bırakıp, birkaç güne geri dönmek moda olmuştu. Beğeniler, mesajlar havada uçuşuyordu, 1 hafta olmadan aktivitelerde yeniden görüyorduk, bazıları da "Geri döndüm." diye konu açıp oradan da kasılıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…