Forumda kendini acındırmaya çalışan kişilerin konusu onaylanmasın

Forumda kendini acındırmaya çalışanların konusu onaylanmasın.

• Oy verenlerin toplamı
    96
Şahsen ben bir gün forumu bırakacak olsam, bırakıyorum diye konu açmam. Forum bırakmak nedir Allah aşkına? Sanki masa başı işinden yoğunluk sebebi ile işten ayrılıyorlar. Ara ara girer bakarsın. Bir oyunu oynamak isteyipte, oynamamak için PC'den silen tayfalar gibi davranılıyor. Bu da bana komik geliyor açıkçası.

Ben de @WTC ile aynı fikirdeyim desem yalan olmaz aslında.

Forumda kimleri gördük, onlarcası sessiz sedasız çekilip gittiler. Bana bu daha doğru geliyor açıkçası.

"Forumu bırakıyorum" konusu açmak forumun dikkatini üzerine çekmek için yapılıyor diye düşünüyorum. Bıraksan ne yazar, bırakmasan. Dostun varsa zaten forum dışında da bi' iletişimin kesin vardır. Gereksiz prim çabaları bence.

Kesinlikle...

"Forumda kendini acındırmaya çalışan kişilerin konusu onaylanmasın" diyen kişilerin konusu onaylanmasın.

Kimse seni zorla o konulara tıklatmıyor. Okumazsın olur biter. Sosyal'e emek vermiş insanların bırakırken veda etme hakları bence çok görülmemeli.

İçerikte site sosyal kurallarına ve siteyi Türkiye Cumhuriyeti yasaları nezdinde hukuki anlamda zora sokacak aykırı söylemler bulunmadıkça kimin nasıl konu açması gerektiğini kimse bir başkasına dikte edemez etmemelidir. Sitenin yöneticileri buna gerek duysaydı baştan olmadı sonradan site kurallarına koyarlardı. Bu niyetle konu açmaya yeltenenleri uyarır ikinci seferde ceza verirlerdi.

Kendimi bir an Anayasa Mahkemesi'nden tebligat almışım gibi hissettim.

Ancak bu kadar güzel izah edilebilirdi...

Boş konularda açılmasın o zaman yani böyle bir konu niye var ki ve ben acındırma tam olarak nerede anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…