XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 13 Aralık 2021 #91 @Hyundai Santa Fe V6 hocam neden arda hocamla küstünüz aranızdaki problemleri kaçarak yüz yüze delikanlı bir şekilde çözmek yerine neden engel attın
@Hyundai Santa Fe V6 hocam neden arda hocamla küstünüz aranızdaki problemleri kaçarak yüz yüze delikanlı bir şekilde çözmek yerine neden engel attın
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 13 Aralık 2021 #92 Kimseyle sorunum yok.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 13 Aralık 2021 #93 XEfe.Bey dedi: @Hyundai Santa Fe V6 hocam neden arda hocamla küstünüz aranızdaki problemleri kaçarak yüz yüze delikanlı bir şekilde çözmek yerine neden engel attın Genişletmek için tıkla... Hangi Arda?
XEfe.Bey dedi: @Hyundai Santa Fe V6 hocam neden arda hocamla küstünüz aranızdaki problemleri kaçarak yüz yüze delikanlı bir şekilde çözmek yerine neden engel attın Genişletmek için tıkla... Hangi Arda?
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 13 Aralık 2021 #94 XEfe.Bey dedi: @Hyundai Santa Fe V6 hocam neden arda hocamla küstünüz aranızdaki problemleri kaçarak yüz yüze delikanlı bir şekilde çözmek yerine neden engel attın Genişletmek için tıkla... Arda mı? Adım, Kaan benim.
XEfe.Bey dedi: @Hyundai Santa Fe V6 hocam neden arda hocamla küstünüz aranızdaki problemleri kaçarak yüz yüze delikanlı bir şekilde çözmek yerine neden engel attın Genişletmek için tıkla... Arda mı? Adım, Kaan benim.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 13 Aralık 2021 #95 382019 dedi: Arda mı? Genişletmek için tıkla... Öbür hocam ile karıştırdım yav görmemezlikten gel.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.112 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 13 Aralık 2021 #96 Kimseyle küs değilim. Fakat zamanında mesajlarını görmek istemediğime kanaat ettiğim 12 kişi olmuş. Göz ardı edivermişim. Bir iki tanesinin fanboy olduğunu hatırlıyorum.
Kimseyle küs değilim. Fakat zamanında mesajlarını görmek istemediğime kanaat ettiğim 12 kişi olmuş. Göz ardı edivermişim. Bir iki tanesinin fanboy olduğunu hatırlıyorum.
Hyundai Santa Fe V6 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.331 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: İ7 11.Nesil / Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB VRAM / 16 GB RAM / 512 GB SSD + 1 TB HDD / Cinsiyet Diğer Meslek Öğrencilik 13 Aralık 2021 #97 XEfe.Bey dedi: @Hyundai Santa Fe V6 hocam neden arda hocamla küstünüz aranızdaki problemleri kaçarak yüz yüze delikanlı bir şekilde çözmek yerine neden engel attın Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Ben kimse ile küsmedim
XEfe.Bey dedi: @Hyundai Santa Fe V6 hocam neden arda hocamla küstünüz aranızdaki problemleri kaçarak yüz yüze delikanlı bir şekilde çözmek yerine neden engel attın Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Ben kimse ile küsmedim
ASUS_Kullaniyorum Picopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Asusya Cumhuriyeti 13 Aralık 2021 #98 ırmakovski dedi: @ASUS_Kullaniyorum neden seni kara listeye aldım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Belki çok gereksiz konuştuğum için olabilir. Bunun farkındayım.
ırmakovski dedi: @ASUS_Kullaniyorum neden seni kara listeye aldım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Belki çok gereksiz konuştuğum için olabilir. Bunun farkındayım.
Hyundai Santa Fe V6 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.331 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: İ7 11.Nesil / Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB VRAM / 16 GB RAM / 512 GB SSD + 1 TB HDD / Cinsiyet Diğer Meslek Öğrencilik 13 Aralık 2021 #99 XEfe.Bey dedi: @Hyundai Santa Fe V6 hocam neden arda hocamla küstünüz aranızdaki problemleri kaçarak yüz yüze delikanlı bir şekilde çözmek yerine neden engel attın Genişletmek için tıkla... Kaan diyecektin herhalde. Seni hiç alakadar etmez
XEfe.Bey dedi: @Hyundai Santa Fe V6 hocam neden arda hocamla küstünüz aranızdaki problemleri kaçarak yüz yüze delikanlı bir şekilde çözmek yerine neden engel attın Genişletmek için tıkla... Kaan diyecektin herhalde. Seni hiç alakadar etmez
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 13 Aralık 2021 #100 Hyundai Santa Fe V6 dedi: Anlamadım. Ben kimse ile küsmedim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hyundai Santa Fe V6 dedi: Anlamadım. Ben kimse ile küsmedim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et