Forumda küs olan üyeleri barıştırıyoruz

Bildiğim kadarı ile kimse ile küs değilim.

Kara listemde tek bir kişi var ve hak ediyor cidden.

Eskiden sizi pek sevmezdim. Şu an ne büyük hatalar yaptığımı anlıyorum.

Ben de sevmezdim Recep abi ile BERWAR'ı, sonra anladım ki ben her şeyi yanlış anlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ha, bir kişi var ama o kişi de küsmeye değecek birisi değil

Cahilliğim hocam. Hemde çok büyük. Sizin cevaplarınızı çok ukala ve küçümser bulurdum evrim ve din mesajlarınızı. Şu an anlıyorum.

Ben de bu sebepten dolayı sevmiyordum. bir forumda konusunu paylaşmışlardı orada işte İslam dinine hakaret falan ediyor, işte Müslüman kullanıcıları bilerek engelliyormuş Recep ile BERWAR deniyordu.

Bu arada o konuda Recep abi geciyordu, oradan BERWAR'ı gördüm. Konuda BERWAR gecmiyordu yanlış anlasilma olmasın.

Cahilliğim hocam. Hem de çok büyük. Sizin cevaplarınızı çok ukala ve küçümser bulurdum evrim ve din mesajlarınızı. Şu an anlıyorum.
Dostum inan ki biz kimseyi aşağılamak için bu tür şeyler yazmıyoruz. Gerçekleri söylüyoruz yani bu özellikle benimle beraber bu arkadaşlarla @bitwise @painkiller @Yararsız Üye tartışan kişiler sanıyor biz sallıyoruz biz hiç bunların dini falan bilmiyoruz. Öyle bir şey yok halbuki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…