Adam mesela haksız yere banlandım yazmış sebebini vermiş yukarıda, moderatör konu onaylamadan mesaj atıp onaylanınca hemen kilitliyor, biraz bekleseniz de biz de yorum yapsak?
İyi de ceza ilgili kullanıcıyı ilgilendiriyor Yorum yapmak isteyeni olur, teknik destek almak isteyeni, gereksiz mesaj atanı vs. Bunların önüne geçmek amaç. Bir dürtü bunu da kilitle dedi ama hadi bakalım, güveniyorum size.
İyi de ceza ilgili kullanıcıyı ilgilendiriyor Yorum yapmak isteyeni olur, teknik destek almak isteyeni, gereksiz mesaj atanı vs. Bunların önüne geçmek amaç. Bir dürtü bunu da kilitle dedi ama hadi bakalım, güveniyorum size.
Mesela biz de görüş bildirebilsek daha iyi olabilirdi. Neden banlandığını, ne yapıp yapmaması gerektiğini siz açıklıyorsunuz, biz de konuşabiliriz arkadaşla. Zaten konuyu dağıtmak vs. öyle bir durum olunca konuyu kilitlersiniz.
Şununla ilgili bir şey geliştirmeyi düşünüyoruz. Konu kilidi açık kalacak, konu sahibi ve yetkililer tek yazabilecek. Süper olur bence Sorun da çözülür.
Adam mesela haksız yere banlandım yazmış, sebebini vermiş yukarıda, moderatör konu onaylamadan mesaj atıp onaylanınca hemen kilitliyor. Biraz bekleseniz de biz de yorum yapsak?
Ben de katılıyorum. En azından banlanan arkadaş cevabını verse de öyle kilitleseniz daha iyi olur. Özel mesaj diye bir şey de yok. E, millet de mecburen konu açıp sebebini yazıyor. Bir anda tak diye kilitleniyor. Bence bu gibi konularda gereksiz mesaj yazanlara ban atmak yeterli olacaktır.
Şununla ilgili bir şey geliştirmeyi düşünüyoruz. Konu kilidi açık kalacak, konu sahibi ve yetkililer tek yazabilecek. Süper olur bence Sorun da çözülür.