Forumda moderatörlerin çok hızlı konuyu kilitlemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne alaka? Kilitlenmiş bir konu ise o yetkiler devreye girecek. Zaten konu kilit yememişse bir sorun yok, bence siz şu an dediğime katılmamak için bahane arıyorsunuz fakat konuda zaten konu dışına çıkıldıysa kilitleniyor ve o konu öyle kalıyor. Bari bunun yerine o alanda yetkili ve bilgili birisi yardımcı olabilir.
Bu iş konu kitletip yazma işini kadar gider. Ek olarak konu neden kitlesin normal şartlarda?

Hadi bu bilgili kişiler neye göre seçilecek? Ben tahmin edeyim sen ve eski katkıda bulunan yetkisine sahip olanlar.

Sen ve eski katkıda bulunan yetkisine sahip olanlar.

O kişiler hak etti ve aldı değil mi? Ek olarak katkıda bulunan almayıp mavi ekran konusunda uzman olanlar hiç yok gibi davranmayın. Örneğim mavi ekran konularında @Ma'at, @283156, @Assecreed, @Pmw ve daha birçoğu bilgi sahibi bireyler. Yani acını anlıyorum, tamam sen de istiyordun fakat gerekli görülmemiş değil mi? Umarım bu davranışlarından vazgeçip her şeyi katkıda bulunana bağlamaktan vazgeçersin. :)

O kişiler hak etti ve aldı değil mi?
Bana kalsa çoğu kişi alamazdı.

Ek olarak katkıda bulunan almayıp mavi ekran konusunda uzman olanlar hiç yok gibi davranmayın. Örneğim mavi ekran konularında @Ma'at, @Ban 1s Cming, @Assecreed, @P0WeR ve daha birçoğu bilgi sahibi bireyler.
Bahsettiğiniz üyelerin çoğuna öyle bir durumda verilmez diye düşünüyorum zaten kilitli konuya yazmak büyük bir olay açıkçası.

Yani acını anlıyorum, tamam sen de istiyordun fakat gerekli görülmemiş değil mi? Umarım bu davranışlarından vazgeçip her şeyi katkıda bulunana bağlamaktan vazgeçersin. :)
Acını anlıyorum, size verilen yetkilerin gereksiz olduğu düşünülüp geri alınması üzmüş olsa gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı