batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 2 Şubat 2021 #61 Şimdi bende fark ettim gereksiz küfür kullandığını. Sanırım artık sevmiyorum.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 2 Şubat 2021 #62 batuhan_n dedi: Şimdi bende fark ettim gereksiz küfür kullandığını. Sanırım artık sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Adam yoldan sapmanın somutlaşmış hâli.
batuhan_n dedi: Şimdi bende fark ettim gereksiz küfür kullandığını. Sanırım artık sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Adam yoldan sapmanın somutlaşmış hâli.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.182 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #63 Ölünce kıymete bindi ortalama amerikan rapçisi, yeteneğinin bir artısı yok.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 3 Şubat 2021 #64 Prime777 dedi: Çocuk. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa uygunsuz üslupta bulunmamasını söyledim. Şimdi sen başladın.
Prime777 dedi: Çocuk. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa uygunsuz üslupta bulunmamasını söyledim. Şimdi sen başladın.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 3 Şubat 2021 #66 Prime777 dedi: Ayrıca şu an linç atıldığını düşünüyorum sorumda neredeyse herkes gülüyor düşüncelerinizi yazın anlaşalım arkadaşlar: @Lintos @Mr. @Herr mira @Gojira @Xaraca @oguzkagan055 @326001 @noclip Genişletmek için tıkla... Abarttığınızı düşündüğüm için gülücük attım. Kimse XXXTentacion'u PP yaptığınız için sizi dışlamaz, küçümsemez. PP'ye göre birinin birini küçük düşürmeye çalıştığını görürseniz raporlayabilirsiniz gereken yapılır.
Prime777 dedi: Ayrıca şu an linç atıldığını düşünüyorum sorumda neredeyse herkes gülüyor düşüncelerinizi yazın anlaşalım arkadaşlar: @Lintos @Mr. @Herr mira @Gojira @Xaraca @oguzkagan055 @326001 @noclip Genişletmek için tıkla... Abarttığınızı düşündüğüm için gülücük attım. Kimse XXXTentacion'u PP yaptığınız için sizi dışlamaz, küçümsemez. PP'ye göre birinin birini küçük düşürmeye çalıştığını görürseniz raporlayabilirsiniz gereken yapılır.