Rampage neden sevilmiyor?

Hocam kaliteli ürün kullansanız aradaki farkı anlarsınız böyle bir insan bu neymiş ne kaliteymiş diyor.
Evet, fark ettim biraz. Geçen Rampage Pulsar model kulaklıktan Razer Blackshark V2 X'e geçtim. Birkaç hafta sonra eskisini tekrar taktığımda fark ettimki cidden bazı modeller kalitesizmiş. Taktığım an o kalitesiz kulaklık pedi kulağımı rahatsız etti.

6 senelik bilgisayarımın ilk 2 senesinde 3 adet Rampage kulaklık değiştirdim şu an 3. olan styles 7.1 model kulaklığı kullanıyorum. Şansıma bu uzun ömürlü çıktı biraz sıkıntılı ama hala güzel çalışıyor fakat ilk iki ürünüm direkt bozulmuşlardı hatta servise gönderdiğimde iki üründe de para iadesi yaptılar adamlar ne tamirle ne de değiştirmekle uğraştılar. Rampage şans işi hocam eğer ürünün bozulurda para iadesi yaparlarsa aldığın fiyatı iade ediyorlar belki o zamana kadar her şey zamlanacak.

Bende michel X4 kulaklığı var gayet iyi plastiği kaliteli bu kalitesizlik rastgele bir ürün değil mi oluyor yoksa hepsindemi.
%90'ı kalitesiz. Mikrofonu çok fazla oynatınca mikrofonun dışını koruyan plastiğin uzunluğu yetmediği için uç kısımlardan açılıyordu.

Güzel bir kulaklığa geçince anlarsınız aradaki farkı şuan söylesemde anlayamazsınız. Kulaklığa baktım 750tl ve bu kadar RGB ışık var üstüne plastiğe de önem verdilerse büyük ihtimalle ses sürücüleri aşşırı kalitesiz bir şeydir.

Evet, fark ettim biraz. Geçen Rampage Pulsar model kulaklıktan Razer Blackshark V2 X'e geçtim. Birkaç hafta sonra eskisini tekrar taktığımda fark ettimki cidden bazı modeller kalitesizmiş. Taktığım an o kalitesiz kulaklık pedi kulağımı rahatsız etti.
Rampage'in yalıtımı da aşırı kötü dışardaki sesleri bildiğin alıyorsunuz. Razer'ın ki baya iyi mesela bende kullanıyorum bazen ailem odaya girmiş oluyor ama farketmiyorum bile dış dünyadan tamamen soyutlanıyormuş gibi.

Peki.

%90'ı kalitesiz. Mikrofonu çok fazla oynatınca mikrofonun dışını koruyan plastiğin uzunluğu yetmediği için uç kısımlardan açılıyordu.

Güzel bir kulaklığa geçince anlarsınız aradaki farkı şu an söylesemde anlayamazsınız. Kulaklığa baktım 750TL ve bu kadar RGB ışık var üstüne plastiğe de önem verdilerse büyük ihtimalle ses sürücüleri aşırı kalitesiz bir şeydir.

Sen ne önerirdin 700TL'ye? Ve ben bu kulaklığı 600TL'ye aldım.

Peki.

Sen ne önerirdin 700TL'ye ve ben bu kulaklığı 600TL'ye aldım?
O sizin aldığınız fiyat. Zam gelmiş büyük ihtimalle.
700TL'e hiç bir şey önermezdim. İkinci el alırsanız önerebilirim ama.

Bunlara para harcayacağıma 2 yıl para biriktiririm daha iyisini alırım. 4-5 kere kulaklıklarını aldım keşke her seferinde aynı marka almaktansa ve 4 kere almaktansa bu parayı biriktirip iyi bir kulaklık alsaydım diyorum. Şuankinden bile çok daha iyi kulaklığım olurdu.
Jack girişi varsa bilgisayarınızda eski iphone kulaklıkları bile iş görür. Para biriktirin daha iyisini alın.

O sizin aldığınız fiyat. Zam gelmiş büyük ihtimalle.
700TL'e hiçbir şey önermezdim. İkinci el alırsanız önerebilirim ama.

Bunlara para harcayacağıma 2 yıl para biriktiririm daha iyisini alırım. 4-5 kere kulaklıklarını aldım keşke her seferinde aynı marka almaktansa ve 4 kere almaktansa bu parayı biriktirip iyi bir kulaklık alsaydım diyorum. Şuankinden bile çok daha iyi kulaklığım olurdu.
Jack girişi varsa bilgisayarınızda eski iPhone kulaklıkları bile iş görür. Para biriktirin daha iyisini alın.

Ve hala zam gelmeye devam ediyor o yüzden geç kalmak istemedim benim para biriktirmem zamın hızına yetişemez.

Ve hala zam gelmeye devam ediyor o yüzden geç kalmak istemedim benim para biriktirmem zamın hızına yetişemez.
Zam hızına yetişememek için çok az para biriktirmen gerekiyor. Ben bayramdan bayrama toplayarak bile yetiştim (gerçi bizim sülale iyi para veriyor ama).
Olmadı 2.el alın onlar çok pahalı olmuyor dediğim gibi. Kulaklık pedlerini değiştirin temiz olanlarla ve kullanın.

Zam hızına yetişememek için çok az para biriktirmen gerekiyor. Ben bayramdan bayrama toplayarak bile yetiştim (gerçi bizim sülale iyi para veriyor ama).
Olmadı 2.el alın onlar çok pahalı olmuyor dediğim gibi. Kulaklık pedlerini değiştirin temiz olanlarla ve kullanın.

Sen bayramda ne kadar biriktiriyordun?

Bana ne önerirsiniz fiyatı fazla olmasın biraz para biriktirip daha RAM alacağım sonra SSD en son kulaklığa geçeceğim ve bunu satıp ne alabilirim?

Sen bayramda ne kadar biriktiriyordun?
Bazen çok az veriyorlar bazen de çok iyi veriyorlar. Sen ne kadar topluyordun?
Bazı bayramlar 200tl zor bazılarında 600'e çıkıyor en fazla 900-1000 gördüm herhalde bu 1 kere oldu daha da olmadı (zaten çok eskidendi) zaten o kadar kazandığımda da kulaklığa para biriktirmiyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı