Herkes her konuda yetkin değil. Sorduğunuz soru hakkında bilgisi olan kişilerse o anlarda forumda olmayabiliyor. Burası her sorduğunuz soruya on dakika içinde cevap vermekle yükümlü insanların olduğu bir yer değil. Sabır ve saygı göstermelisiniz.
Bilgisi olmadıkları için cevap vermiyorlardır. Ben de bazen "şeftali suyu mu, kayısı suyu mu?" gibi konular açmadığım için önemli konular hakkında cevap alamıyorum Ama maşallah nerede boş konu, orada yüzlerce yorum oluyor. Yapacak bir şey yok. Bilgisi olan biri kesin cevaplardı zaten. Çoğunluk ezber konulara cevap veriyor.
Senin konu biraz farklı. Aynı durumu yaşamış olmaları gerek, ki cevaplasınlar. Demekki aynı durumu yaşayan olmamış.
Sorumu üst üste birkaç kere güncellememe rağmen kimse bir kere bile çıkıp yardım etmek istemiyor. Niye böyle insanlar var anlamıyorum. İlla sesimizi duyurmak için başımıza bir şey mi gelmesi lazım? Benim sesim de forumlara yetiyor. Önceki konularıma bakar mısınız ve bana bir mantıklı açıklama yapar mısınız?
Sorduğun soruda bilgisi olmadığı için bir şeyler yazmayan insanlar olabilir ya da aktif bir saat de açmıyorsunuz konuları hocam. Kimsenin burada birbirine düşman olduğunu düşünmüyorum.
Çok boş konular mı? Bir insanın tacize uğrayıp sonra yardım eli istemesi hatta okul müdüründen tut polise kadar gidip de delil olmadığı için işlem yapılmadığı için bende okuldan uzaklaşmaya çalışıyorum ama yaptığınıza bakın.
Çok boş konular mı? Bir insanın tacize uğrayıp sonra yardım eli istemesi hatta okul müdüründen tut polise kadar gidip de delil olmadığı için işlem yapılmadığı için bende okuldan uzaklaşmaya çalışıyorum ama yaptığınıza bakın.
Böyle bir problem yaşadıysan ailenin olaya el atması gerekiyor. Huzursuzluk bir öğrenci için hoş değildir. Psikolojik sorunlara da yol açar. Bu konuyu ailen ile görüş. Okul değiştirebilmen için araştırma yapsınlar.
Böyle bir problem yaşadıysan ailenin olaya el atması gerekiyor. Huzursuzluk bir öğrenci için hoş değildir. Psikolojik sorunlara da yol açar. Bu konuyu ailen ile görüş. Okul değiştirebilmen için araştırma yapsınlar.