Forumda niye kimse bana yardım etmiyor?

2 gündür ne duygum kaldı ne psikolojim ne de bir umudum. Tükendim ben.
Üzüldüm durumuna. Ama ilk önce bu konu ile ailenin ilgilenmesi gerek. Açtığın konuya arkadaşlar yazmış gerekenleri. O kadar üzme kendini. Her şey yoluna girer.
Çünkü kusura bakma ama çok boş konular açıyorsun ondan cevap verecek insan yok.
Yaşadığı rahatsızlıktan ötürü okul değiştirmek isteyen birisinin konusu boş oluyor da, "CS:GO, Valorant skin" konuları açanlarınki mi dolu oluyor? Sen önce arkadaşın açtığı konuyu düzgün bir oku bence. Okumana rağmen boş diyorsan bir sorun var demektir.

Üzüldüm durumuna. Ama ilk önce bu konu ile ailenin ilgilenmesi gerek. Açtığın konuya arkadaşlar yazmış gerekenleri. O kadar üzme kendini. Her şey yoluna girer.

Yaşadığı rahatsızlıktan ötürü okul değiştirmek isteyen birisinin konusu boş oluyor da, "CS:GO, Valorant skin" konuları açanlarınki mi dolu oluyor? Sen önce arkadaşın açtığı konuyu düzgün bir oku bence. Okumana rağmen boş diyorsan bir sorun var demektir.
Haklısın abi özür dilerim.

Çünkü kusura bakma ama çok boş konular açıyorsun ondan cevap verecek insan yok.

Boş konu mu? Hocam size göre boş konular açabiliyor olabilir ama bana görede en son açtığınız sevgilimle nasıl buluşabilirim konusu boş geliyor.

Sorumu üst üste birkaç kere güncellememe rağmen kimse bir kere bile çıkıp yardım etmek istemiyor. Niye böyle insanlar var anlamıyorum. İlla sesimizi duyurmak için başımıza bir şey mi gelmesi lazım? Benim sesim de forumlara yetiyor. Önceki konularıma bakar mısınız ve bana bir mantıklı açıklama yapar mısınız?

Hocam gece saatlerinde az aktif kişi oluyor mesela en son internete bağlanamıyorum diye bir konu açmıştım ama kimse bakmadı yani bilmiyorda olabilirler. Ama size özel bir şey değil ve forumda kötü insanlar yok sadece dediklerimden dolayıdır.

Bence böyle konular için foruma gidilmemeli, insanlar boşuna psikolog olmuyor. En yakın zamanda bir psikoloğa gidin ve durumunuzu anlatın. Bence en iyi size o gelecektir.

Geçmiş konulara baktım da milli eğitim bakanlığı mı burası? Teknoloji forumuna okul için yardım istemeye gelmek, cevap alamayınca da çemkirmek ilginçmiş.

Senin başına gelmeyince anlamıyorsun tabii. Böyle duygusuz insanlarsınız işte. Bunu düşüneceğine eğitim kategorisindeki açılmış ciddi ve acil bir konuya mesaj yazabilirdin. Kendini onlardan olduğunu belli ettiğin için teşekkürler.
Boş konu mu? Hocam size göre boş konular açabiliyor olabilir ama bana görede en son açtığınız sevgilimle nasıl buluşabilirim konusu boş geliyor.

Hocam gece saatlerinde az aktif kişi oluyor mesela en son internete bağlanamıyorum diye bir konu açmıştım ama kimse bakmadı yani bilmiyorda olabilirler. Ama size özel bir şey değil ve forumda kötü insanlar yok sadece dediklerimden dolayıdır.

Emin misin şöyle bir yardım isteyişe gelen yorumlara bakar mısın? Google'a ben ne diye yazarak anlatacağım bu konuyu polis bile çözemiyorken?

Senin başına gelmeyince anlamıyorsun tabii. Böyle duygusuz insanlarsınız işte. Bunu düşüneceğine eğitim kategorisindeki açılmış ciddi ve acil bir konuya mesaj yazabilirdin. Kendini onlardan olduğunu belli ettiğin için teşekkürler.

Milyon tane forum var bu konuları açacağın sayayım mı? Sırf iki konu açmak için kayıt olup sonra da foruma sallamak ne kadar doğru. Şurada cevap yetiştirene kadar o forumlarda da konu açabilirdin, sosyal medyada da yazabilirdin belki donanımlı birileri çoktan yanıtlamış olurdu. Sistem dizeceksin yardım edebiliriz ama, SSD tavsiyesi veren arkadaşlar da var.

Milyon tane forum var bu konuları açacağın sayayım mı? Sırf iki konu açmak için kayıt olup sonra da foruma sallamak ne kadar doğru. Sallayana kadar o forumlarda da konu açabilirsin, belki donanımlı birileri çoktan yanıtlamış olurdu. Sistem dizeceksin yardım edebiliriz ama, SSD tavsiyesi veren arkadaşlar da var.

Bunu düzgün bir şekilde belirtmek varken insanların acısına gülüp böyle bir yorum atarak ancak kendi seviyeni belli edersin. Forum kullanmadığım ve Google da ilk çıkan forum burası olduğu için buraya yazdım ilk. Ayrıca başka forumlara yazıp yazmadığımı nereden biliyorsun? Buraya eğitim bölümü neden konuluyor? Süs diye mi? Her şey bilgisayar ya da telefon mu sanıyorsun? Hiç dede ya da teyze diyaloğu yapmayacağım ama benim bir hedefim var onu da elimden böyle insanlar alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı