Forumda olmasını istediğiniz özellikler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özel mesaj, belirli mesaj sayısına ulaşmış kişinin yönetici onayı beklemeden konu açabilmesi ve Firefox üzerinden yaşanan resim yükleme gibi sorunların düzeltilmesi...

@işareti ile kullanıcılardan bahsetme ve bahsedilen kişinin bildirim alması.
Bu zaten var. @Sentello
Google+ entegrasyonu
Entegrasyondan kastın nedir?
YouTube linklerinin doğrudan video olarak gözükmesi
Zaten öyle gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu imzaya misal Atatürk imzası falan ekleyebiliyor muyuz ? Yahut resim ?

Evet olabilir. Buna bir şey diyemem. Gerçi herkesin profil sayfasında e-mail adresi mevcut. Yani birçok insanın. Fakat Technopat'ta mesajlaşmak daha zevkli olacaktır.

Çünkü etiketlemeli muhabbetlerin bir sınırı var, bir sınır şu, mevcut konu başlığının dışına çıkamazsın, ayrıca biri ile muhabbet için konu da açılmaz, ban sebebidir. Ben kurunun yanında yaşın da yanmasını istemem açıkçası.

Yani özel mesajlaşma sistemi suistimal edilebilir, küfür mekanizmasına dönüştürülebilir tabii ki ama, aklı başında kullanıcılar için de işlevsel bir yenilik olacaktır. Engelleme özelliği de eklenebilir.

Kararı site yöneticilerine bırakıyorum.

Yazım noktalama hatalarına getirilen cezaların kaldırılması.
İnsan bilerek yapmıyor. Otobüste falan yazarken el kayabiliyor otomatik sözlüğün azizliğine uğrayabiliyor.
Aldığım cezalara rağmen forumdayım. Oysa ki yönetici hata yaptığında kendine ceza vermiyor.

Konu yaklaşık 3 yıllık, eğer sizin için istekler hala geçerli ise, bence de kişiye (mesaj sayısı veya disiplinli kişiliğine göre) açılmalı, açacakları konuların yönetim onayı beklemeden açılması aktif edilmeli.
Kötüye kullanım olduğu taktirde de tek rar pasif edilebilir.

Örneğin, bazı özel durumlara (Technopat konularıyla ilgili daha çok) bir çok kullanıcı Youtube, Mail'den bir çok defa bana ulaşmaya çılışmışlardır.

Yazdığım yorumu düzgün okursanız bende var olduğunu söyledim zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…