Hocam, zannedersem aralarında VRM farkı da var. Çünkü -F modeli A Tier iken, -E modeli S- Tier.@BerkayZ87 B550 Strix için şu model daha uygun diye düşünüyorum. Wi-fi için 400 TL fazla ve kablonun yerini tutmaz.
ASUS Rog Strıx B550-F Gaming AMD B550 Am4 DDR4 4400 DP Hdmı Çift M2 Usb3.2 ARgb 2.5Gbit Lan ATX Pcıe 4.0 ecc ram desteği, AI Ses Engelleyici Mic. desteği : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS Rog Strıx B550-F Gaming AMD B550 Am4 DDR4 4400 DP Hdmı Çift M2 Usb3.2 ARgb 2.5Gbit Lan ATX Pcıe 4.0 ecc ram desteği, AI Ses Engelleyici Mic. desteği : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam, zannedersem aralarında VRM farkı da var. Çünkü -F modeli A Tier iken, -E modeli S- Tier.
Bu anakart S- Tier, B550-F yerine daha alınabilir bir model diye düşünüyorum ama yanlışım varsa düzeltin.
MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aklımdan çıkmış, teşekkürler. Şu an 4. bölüm hazırlığı yapıyorum, yarın gelecek.Bu modeli de ekleyebilirsiniz, zira düşük bütçede en çok tercih edilen monitör.
Philips 242V8A/01 24" 4ms Full HD IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Philips 242V8A/01 24" 4ms Full HD IPS Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Yine de teşekkürler hocam, attığın anakart da gayet güzel.İncelemelerde aynı sonuçları almış gibi duruyorlar. Anakartlardan fazla anlamam detaylarını çok bilmiyorum.
Koymak istedim, ancak CFM ve fan basıncı BioniX'e göre düşük geldiği için koymadım. Eğer iyi bir ürünse bir dahakine koyarım.Arctic Bionix P120'nin özellikleri fiyatına göre düşük ve gürültülü. Arctic P12 çok daha iyi bir seçim @BerkayZ87.
Buradan aldım bilgileri zaten hocam.Razer Viper Mini ve Deathadder V2 Mini'nin detaylı özelliklerini ve rakipleriyle karşılaştırmasını içeren konu: [Karşılaştırma] 35 EURO-350TL altı F/P küçük boyutlu fareler
@perspektive
Gelecek hocam bugün veya yarın. Bu seriyi ben başlattım.Bunun 4. bölümü var mı yoksa yenisi yapılmalı forumda önerilen parçaların hepsini bitirin.
Gelecek hocam bugün veya yarın. Bu seriyi ben başlattım..