Forumda sık önerilen parçaların önerilme sebepleri 3. bölüm

@BerkayZ87 B550 Strix için şu model daha uygun diye düşünüyorum. Wi-fi için 400 TL fazla ve kablonun yerini tutmaz.

Hocam, zannedersem aralarında VRM farkı da var. Çünkü -F modeli A Tier iken, -E modeli S- Tier.

Bu anakart S- Tier, B550-F yerine daha alınabilir bir model diye düşünüyorum ama yanlışım varsa düzeltin.

Hocam, zannedersem aralarında VRM farkı da var. Çünkü -F modeli A Tier iken, -E modeli S- Tier.

Bu anakart S- Tier, B550-F yerine daha alınabilir bir model diye düşünüyorum ama yanlışım varsa düzeltin.

İncelemelerde aynı sonuçları almış gibi duruyorlar. Anakartlardan fazla anlamam detaylarını çok bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu modeli de ekleyebilirsiniz, zira düşük bütçede en çok tercih edilen monitör.
Aklımdan çıkmış, teşekkürler. Şu an 4. bölüm hazırlığı yapıyorum, yarın gelecek. 😁
İncelemelerde aynı sonuçları almış gibi duruyorlar. Anakartlardan fazla anlamam detaylarını çok bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yine de teşekkürler hocam, attığın anakart da gayet güzel. :)
Arctic Bionix P120'nin özellikleri fiyatına göre düşük ve gürültülü. Arctic P12 çok daha iyi bir seçim @BerkayZ87.
Koymak istedim, ancak CFM ve fan basıncı BioniX'e göre düşük geldiği için koymadım. Eğer iyi bir ürünse bir dahakine koyarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı