Hocam bu liste kendi önerilerim değil, forumda sık önerilen parçaların listesi. Bu sebeple buraya keyfi ekleme yapmıyorum, forumda en sık önerilen parçaları derliyorum.
Ölücüler sağ olsun. Kesin kapmışlardır ama. İndirimden sonra SSD hakkında incelemeler de arttı. 167 değerlendirmeden 177 değerlendirmeye fırladı birden. Ayrıca forumdan alan arkadaşlar da (bende dahil) Amazon'a yorum atmışlar.
Hocam bu liste kendi önerilerim değil, forumda sık önerilen parçaların listesi. Bu sebeple buraya keyfi ekleme yapmıyorum, forumda en sık önerilen parçaları derliyorum.
Aslında forumda dinamik bir kısım olsa ve o ay en çok önerilen ürünler sıralansa güzel olur . Mesela "SSD, Flash ve Sabit diskler" bölümüne girince o ay en çok önerilen 5 ürün listelenecek. Bence güzel olabilir @Recep Baltaş duy sesimi .
Düzeltme: Tabi bu dümdüz önerilerin sayısının toplanması olmamalı, liste en çok beğeni alan olarak da yapılabilir, ay boyunca ürünlerin olduğu mesajların (birden fazla ürün var ise beğeni sayısı iki ürüne de eklenir) aldığı beğeni sayıları toplanır, moderatörler bir göz atıp ilk 5-10 listesi yayınlar .
Aslında forumda dinamik bir kısım olsa ve o ay en çok önerilen ürünler sıralansa güzel olur . Mesela "SSD, Flash ve Sabit diskler" bölümüne girince o ay en çok önerilen 5 ürün listelenecek. Bence güzel olabilir @Recep Baltaş duy sesimi .
Öyle olursa ezbercilik mantığı oluşur. Bu şekilde daha iyi bence. Güncel ürünler çıktıkça forumun de önerileri değişiyor. Eğer en çok önerilenler liste başında çıkarsa yeni ürünler gözden kaçabilir.
Öyle olursa ezbercilik mantığı oluşur. Bu şekilde daha iyi bence. Güncel ürünler çıktıkça forumun de önerileri değişiyor. Eğer en çok önerilenler liste başında çıkarsa yeni ürünler gözden kaçabilir.
Gerçi düşününce haklısın ama günde 15 tane 500TL SSD önerisi isteyen konu olunca hepsine aynı cevabı atmak yorucu olabiliyor . Hatta geçen üst üste açılmış 250 TL, 250 GB SSD önerisi konusu vardı .