1-2-3-4-5. serilerin birinde mevcuttu bu. Ancak onu @Rambo Okan Güler'un incelemelerinden öğrenebilirsin detaylı bilgisini.Patriot SSD eklemeliydin bence hala neden önerildiğini anlamış değilim.
Patriot SSD eklemeliydin bence hala neden önerildiğini anlamış değilim.
Patriot Burst
Uygun fiyatlı SSD'ler içinde kronik sorunu bulunmayan nadir modellerinden birisi. Bu nedenle popüler olan bir üründür.
Hocam Amazon bir indirim kampanyası başlatmış 14 Şubat'a kadar. Onun için indirime girmiş.273₺ oldu sanırım dün, ama tekrar yükseldi. Önceki gün de olabilir karıştırıyorum![]()
Hocam bu liste kendi önerilerim değil, forumda sık önerilen parçaların listesi. Bu sebeple buraya keyfi ekleme yapmıyorum, forumda en sık önerilen parçaları derliyorum.Hocam Gigabyte P650B PSU'yu da ekleyin artık.![]()
Neden hemen bittiği anlaşıldı sanırımDH Forum'da da sıcak fırsatlar kısmında duruyordu bir süre.
Ölücüler sağ olsun.Neden hemen bittiği anlaşıldı sanırım![]()
Hocam bu liste kendi önerilerim değil, forumda sık önerilen parçaların listesi. Bu sebeple buraya keyfi ekleme yapmıyorum, forumda en sık önerilen parçaları derliyorum.![]()
Öyle olursa ezbercilik mantığı oluşur. Bu şekilde daha iyi bence. Güncel ürünler çıktıkça forumun de önerileri değişiyor. Eğer en çok önerilenler liste başında çıkarsa yeni ürünler gözden kaçabilir.Aslında forumda dinamik bir kısım olsa ve o ay en çok önerilen ürünler sıralansa güzel olur. Mesela "SSD, Flash ve Sabit diskler" bölümüne girince o ay en çok önerilen 5 ürün listelenecek. Bence güzel olabilir @Recep Baltaş duy sesimi
.
Öyle olursa ezbercilik mantığı oluşur. Bu şekilde daha iyi bence. Güncel ürünler çıktıkça forumun de önerileri değişiyor. Eğer en çok önerilenler liste başında çıkarsa yeni ürünler gözden kaçabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.