Forumda siyasi profil resmi yasak ancak siyaset konuları serbest

Zephrion

Decapat
Daha fazla  
Technopat sitesinde siyaset üzerine konuşmak, kendi siyasi görüşünü belirtmek serbest ancak; siyasi görüş içeren veya siyasetle alakalı olabilecek profil resimleri koymak neden yasak? Birkaç saat önce bu sebepten ötürü uyarı aldım ama uyarı puanı yazılmadı sanırsam. Siz ne düşünüyorsunuz?

Technopat sitesinde siyaset üzerine konuşmak, kendi siyasi görüşünü belirtmek serbest ancak; siyasi görüş içeren veya siyasetle alakalı olabilecek profil resimleri koymak neden yasak? Birkaç saat önce bu sebepten ötürü uyarı aldım ama uyarı puanı yazılmadı sanırsam. Siz ne düşünüyorsunuz?

Evet saçma Technopat kullanıcıları siyaset yüzünden birbirlerini kırıyorlar.

Ülkenin yarısı farklı, diğer yarısı farklı bir partiye oy veriyor.

Teknoloji ile alakalı bir konuda CHP profilli birini görmek AK PARTİ'li birini sinirlendirebilir ve size karşı tavrını değiştirebilir, tam tersi için de geçerli.

Siyasi mesajları yasaklamak en mantıklısı Atatürk dışında lider görmek istemiyoruz.
Atatürk dışında bir lider görmek istemiyorsunuz öyle mi? Tamam, Atatürk öldükten sonra hiçbir seçim yapılmasaydı. Ülkenin bir yönetici kadrosu olmasaydı.

Forumda bloklaşma oluşmaması için DC paylaşmak bile yasak ikinci el alışveriş dışında.
Güncel ülke siyasetinden birinin koyulması ciddi bloklaşmaya sebep olur ve bence son derece de haklı bir kadar.

Siyasi simgelerin avatar, profil resmi yapılmasına karşı yasak olması doğrudur Atatürk dışında kimseyi görmek istemiyoruz bunu kafanıza yazın artık.
Bence yanlış bir düşünce. Biraz daha kibar mı konuşsanız? Kafamıza yazmamız gereken bir durum yok. Atatürk de siyasi bir lider, başka herhangi biri de. Elbette Atatürk'ün yeri sende veya bende, diğer siyasi liderlere göre çok daha farklı olabilir ancak konumuzla alakası nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı